Zeynepbanu34 Kızlar bugun Gaziosmanpaşa daki Başarı hastanesinde detaylı ultrason çektirecem inşaallah giden varmı oraya fiyatı uygun olduğu için tercih ettim renkli usg fotosu veriliyormu
gamzosgamzos Zeynepbanu34 detaylı ultrasonu bilmiyorum ama doktorum başarı hastanesinde yuzunu gormek icin ugrasiyor uygunsa normal muayenede bile renkli veriyor tabi bizim cadı 33 haftalık ama sadece 1 kere yandan cok az gosterdi yuzunu bence detaylıdada veriyordur
Zeynepbanu34 gamzosgamzos evet gerçekten çok iyi bir dr denk geldik CD ve fotoğrafımızı aldık sukur 🥰🥰🥰
gamzosgamzos Zeynepbanu34 hayırlı olsun canım inşaAllah güzel haberler almışsınızdır 🙏❤ gittiginiz doktorun ismi nedir acaba 😊
damla-6992 Edacelik Çok teşekkür ederim. Bir de ikili test sorunlu çıkarsa direk perinatolojiden mi randevu alıyorsunuz acaba ilk gebeligim bilmiyorum bir şey
Edacelik damla-6992 bende ikili test yaptırdım çok şükür bi sıkıntı olmadı. Normal şartlarda üçlü test de yapılıyor demek ki gerekli görmediği için yapılmadı. Şimdi ise detaylı ultrason istedi doktorum.