Hgemr Biliyorum ne kullanırsam kullanayım çatlayacağım 🤦🏼♀️😅 ama elimden geleni yaptım der teselli bulurum ya da çatlakları minimuma indiririm🙄 16.haftadan 20.haftaya kadar düzensiz bir şekilde saf zeytinyağı kullandım. 20.haftadan sonra hergün zeytinyağı ve soğuk press hindistan cevizi yağı sürüyorum. Sizler neler kullanıyorsunuz? İşe yaradığını ya da yarayacağını düşünüyor musunuz?
Hgemr Hgemr bu arada çatlamaya çok müsait bir yapım var 😬 sık kilo alıp verdiğim dönemlerden yadigâr birkaç çatlağım mevcut🤦🏼♀️🙄
Burcuuuercin Vazelin,bebek yağı ve Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel her gün vücudumun kuruluğuna göre biraz düzensiz de olsa kullanıyorum 😬benim de ergenlik zamanı hızlı kilo alıp verme sürecinden göğüs ve bel kısmımda çatlaklar oluşmuştu şu an yeni bi oluşum yok bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak 🙄
Hayallerim Burcuuuercin 26 haftadayım 23.haftada çatlamaya başladım şuanda harita gibi oldum saf zeytin yağda kullandım oldun mu oluyor
Asafinannesi Hgemr bünyeyle alakalı canım valla dediğin gibi denedim olmadı şimdi harita gibi oldu karnım 🤭 ilginç olan da eşim durup seviyor çatlaklarımı 😅 belki de o yüzden takmıyorum artık pek 😅
Hgemr Hayallerim tedbir aldığımız hâlde oluyorsa yapacak bir şey yok🤦🏼♀️ yavrularımız için her şey feda olsun 😅