Ftmrock91 Alt tarafımdaki baskıdan dolayı çatı muayenesi yaptı doktor . Acılı ve zordu korktum birazda . Benim gibi erken yaptıran var mı bi sıkıntı olmaz değil mi ?
eslemsi Ftmrock91 cati degilde 18 haftalikken alttan bir aletle baktilar bibrek buyumem vardi oda hic can yakmiyordu. bir problem olmadi smdi kizim 2 bucuk yasinda😅
Fnen Ftmrock91 çatı muayenesi yapar ama uyarmamıştır canım, o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum, Ama ilerleyen süreçte tekrar bakabilir, kemiğin yeterli düzeyde açılıyor mu vs diye
EmosssNur Ftmrock91 bende yaptım bnm sancilar vardı diye yaptılar üç hafta önce şuan 36 oldum bence bir sıkıntı olmaz zaten eldivenle bakılıyor açlığa nasıl bir sıkıntı olabilir
Aslylmz Aynı haftada agrı sebebiyle gittiğimde acılma varmı diye kontrol etmişti canım sıkıntı olmadı 38+5 teyim 2 haftadırda yine bakılıyor daha doguramadım😂
Ftmrock91 Aslylmz çevremdekiler 33. Haftada yapılır mı , bebek rahatsız oldu erken diyerek homurdandı beni de haliyle korku salmıştı 🥴 teşekkür ederim ☺️
minikmucizem7_ Ftmrock91 çevrendeki insanlar yıllarca tıp okudular doktora yaptılar bu yüzden konuşuyorlar . Nefret ediyorum şu hadsiz boş yorum yapan insanlardan bardağı dolduracak cinsten işe yaramazlar ama . Geleni gideni korkutmayı severler . Başıma doktor kesildiler . Ben bana yorum yapanlara diyorum ki nerde okudun nerde bitirdin hangi hastanede çalışıyorsun diyorum salak gibi susuyorlar sonra .
Aslylmz Ftmrock91 ay herkes ne cok biliyor bu doktorlarda bosuna okumuslar bizde bosuna gidiyoruz heralde 😂 hiç endişe etme canım Allahın izniyle sorun olmaz sorun olcaksa muayene falan yapılmadanda yasanıyor yani.
Ftmrock91 Fnen alt tarafında başlı olduğu için yaptı doktor ama işte çevremdekiler çok bildiği için kokuttular biraz çok teşekkürler ☺️