Zeyneb12 Aslında korkulacak bir şey yok kasılıyor insan ama tecrübeli annelere soruyorum her şey normale uygun ama ben çatıda bile tedirgin oluyorum acı çekiyorum doğumda ne yapacağım
CansuDRY Zeyneb12 Çatı muayenesi acıtan bie şey değil tabii ki doğumun yanında. Ama normal soğum için madem uygunsunuz. Her şeyin güzel olacağına inanın. Dayanılmayacak bir acı değil. Sonuçta kadın olarak bu yapıda yarasılmışız.
Zeyneb12 dddy dayanılmayacak gibi değil değil mi? Bir de sancın oluyor iki ağrı olunca hangisi daha ağırsa o daha çok önde olur diye kendimi avutuyorum
dddy Zeyneb12 dayanilmayacak gibi değil elbette can yakıyor ama o sancıyla pek anlamıyorsunuz doğuma yakın artık ben cagiriyordum lütfen bakın diye
Glzz Zeyneb12 Zeyneb12 Canım korkma Allahm yardımcı oluyor doğuncada hersey unutuluyor..İlk doğumda çatı muanesnden bile korkuttular beni cok zor falan dediker ama abarttıklari kadarda degildi..Doğuma gelnce oda herkesde aynı degil saglklıca kucaklarımıza alalım Rabbim yardım edıyor korkarsan zor olur besmele cek bitti 🌸☺️
Zeyneb12 Glzz çok doğru diyorsun aslında bu zamana kadar rahattım ama bugün çatı da biraz zorlandım o da kastığım için. Dediklerini deneyeceğim inş💐
Mdne2701 Zeyneb12 yani heleki normal doğum istiyorsan kuzum korkutmak istemem ama sürekli bakılıyor sürekli
sedefyrs1101 Bende çok korkuyordum ve normal doğum ile 1 saatte doğurdum 🤍 Kendini kasmazsan okadar acımıyor canım