Duyguu25 Kızlar cuma günü gebelik testi yaptım pozitif çıktı demiştim pazar günü tekrar yaptım negatif çıktı pazartesi günü yaşadığım yerdeki devlet hastanesine gittim rahimin dışında kese oluşmuş kürtaj olmalısın denildi dün merkezdeki kızıma doğum yaptığım doktoruma gittim rahatsizlandigi için hastaneye gelemedi bugün tekrar gittim ve önce karnımdan muayene etti gorunmeyince vajinal muayene yaptı sol tarafta rahim içinde kese oluşmuş 1 hafta sonra tekrar gel dedi kan tahlili istedi değerim 250 çıktı 2 güne bir kan vermemi istedi pazartesi günü yaptırdığım kan tahlili 0.1 çıkmıştı inşallh sağlıklıdır ve 1 hafta sonra görürüm bebeğimi dualarınıza talibim
Deletedmom73711 Duyguu25 Değeriniz 250 iken doktor nasıl kese görüyor? Hayatımda ilk defa duyuyorum, benim değerim 2 bin civarındayken bile zar zor minicik bir şey göründü. Kan sonuçlarınızı mutlaka takip edin düzenli bir şekilde, inşAllah sağlıkla tutunur.🙏🏻
Pcoslubiranne Duyguu25 evet 250de beta gorunmez vajinal bile olsa. Daha kan pihtisi cünkü. Siz 2 gune kan verin tabi.. Haftada kese goruluyor en erken beta 2500u gecince o da.Hayirli olsun
Duyguu25 Deletedmom73711 sadece kesenin göründüğünü söyledi bebeği görüyorum demedi 1 hafta sonra bebeğide görürüz inşallah dedi kizimdada aynısı olmuştu ilk değerim 260 çıktı sonra 600 1000 yine bu doktorum kesenin göründüğünü ama bebeğin daha görünmediğini söylemişti
Deletedmom73711 Duyguu25 Bebeğin görünmediğini anladım zaten ama beta 250 iken kese görünmez bundan bahsediyorum doktorunuz başka bir şeyi kese sanmıştır.🤷🏻♀️
ErdoganGamze Deletedmom73711 Bencede. Hiç duymadım 250 ile kesesi görüleni. Benimki 955 ile gebeliği öğrendim devlete gittim karından görülmedi hiçbirşey. 4 gün sonra özele gittim karından bakar bakmaz görüldü
Deletedmom73711 ErdoganGamze Evet görünmez zaten, muhtemelen hareket ettikçe bazen siyah minik alanlar görünüyor ya onlardan birine kese dedi ezbere.😂🤷🏻♀️