Nurklc38 umutluanneadayi Stres etkiliyor canım. Rahat ol o psikolojiyle ilişkiye girme doktorum öyle demişti. O stres insanı o kadar etkiliyor ki bu yüzden de olmaz. İnşAllah tez zaman da sende bebek sahibi olursun. Allahım kimsenin kucaklarını boş bırakmasın. 🙏🏻🙏🏻
se2206 Bebekk01 bende bu ay soğan suyu içmeyi düşünüyorum da yumurtma zamanında da içiliyo dimi bı zararı yok siz onunla mi hamile kaldınız
Bebekk01 se2206 yumurtlama günümden bir kaç gün önce falan bıraktım korktum hani nolur nolmaz diye. 22 ocakta adetim bitti 22 sinde başladım 10 gün falan uçtum hafta belkide daha az ictim. Yumurtlama günümde içmedim ama dediğim gibi nolur nolmaz diye
Bebekk01 se2206 bir gün durdum bir gün yaptım bide soğan suyu Ictim yarım saat falanda kalkmadım ilişkiden sonra
Bebekk01 se2206 onu yaptığım ay kaldım ama ilişki sonra kipramasan daha etkili. Sperm daha çok gidiyor içine o yönden
iremovic umutluanneadayi Arısütü karışım deneyebilirsin canım çok fazla kişi gördüm hamile kalamayan kullanıp hemen ardından kalan, üstelik sperm sayısı düşük olan yada endometriozisi olanlar bile kalıyor bir ay içinde
umutluanneadayi iremovic canm kullandım eşim kullanamıyor ama onun da sperm sayısında sorun yok ben üzülüyorum diye sigarayı bile bıraktı ondan da olamaz belki dedi
Knknesra umutluanneadayi Ters rahimle hiç alakası yok o konuda için rahat olsun. Benimde ters korunmayı bırakınca hemen oldu yani hamile kalırken de doğum yaparkende bir sıkıntı yaratmıyor. İnşallah biran evvel hamile kalırsın. Onunda nasibi bir vakti vardır elbet üzülme 🌸
iremovic umutluanneadayi ilişki sıklığını ayarlayamıyor olabilir misiniz bazen böyle de oluyor arkadaşım öyle baya bir süre kalamamıştı, uzun süre girmeyin yumurtlama gününe iki gün kala ve yumurtlama günü girmeyi deneyin bir de ben öyle kalmıştım
Ogrtbusra umutluanneadayi canım kesinlikle pes etme Rabbim hayırlısını versin ama daha yaşında öyle çok büyük değil olur zamana bırak bu konuyu çok düşünme Rabbim verir inşallah zamanı vardır mutlaka..
deryarslan00 fulyaablaoluyor istemsiz kafaya takılıyor ama ben yalnız değilmişim o yüzden bi nebze rahatladm ❤️
Asel2509 umutluanneadayi instegramda bir doktor gördüm mfk yöntemi diyordu bayada kişi hamile kalmış yotube de videosu da var galiba bakabilirsiniz
m_k34 fulyaablaoluyor teşekkürler amin inşallah ama psikolojik olarak insan yıpranıyor işte unutup önümüze bakacağız başka yol yok
m_k34 umutluanneadayi öyle düşünme Rabbim daha iyisini verecek zamanı var demek ki benimde bebeğim plansız geldi ve gitti ama ben umudumu kaybedersem olacağı varsada olmaz o yüzden bu durumu atlatıp önüme bakmaya çalışıyorum herseyin bir zamanı var unutma.
umutluanneadayi Elif-durak amin inşaallah canm Ankara’da yaşamıyoruz ve eşim askeri personel gitme gibi şansımız yok temmuza kadar normal yolla deniyoruz eğer temmuzda olmazsa aşılama yapmayı düşünüyorum ☺️
Elif-durak umutluanneadayi Ankara etemesgut tarafında A -LİFE diye hastane var gitme şansın varsa oranın doktorları çok iyi anlıyor orayı tavsıye ediyorum
Elif-durak umutluanneadayi benimde eşim askeri personel Ankara gibı kaç sefer gıdebıldım eşimin işi dolayısı ıle stresten de uzak dur canım ılk devlette dene ben Hakkari devlet hastanesinde denedim inşallah sende sonuç alırsın 😘😘