SunnyG 21 haftalık hamileyim ve bugün aşırı karnım ağrıyo. Kabızlıktan sanıyorum, sabah tuvalete çıkamadım. Ne yapmamı önerirsiniz?
Ssss123 SunnyG çok bol su için içebildiğiniz kadar bide kayısıdan hoşaf yapın için eğer kronik bağırsak sorununuz varsa en iyi çözüm kefir mayalayıp içmek hazırları çok etkili değil ama evde taze yapılan bağırsakları çok iyi düzenliyor
Yooookkk1 SunnyG doktorum bana vıtamin vermişti ben asırı kabız olan bı ınsandım benım bagırsakları bıle calıstırdı bitkisel bi ürün biraz pahalı ama kabızlıgada ıyı gelıyor hemde vitamin istersen ismini yazarım
MaBelle SunnyG aynı dert bende de var, günlük olarak 1 tane activia yemeye başladım, biraz düzene girdi. Doğal bütün yöntemleri denedim ama fayda etmedi 🙄 Onun dışında bol su için ve mümkünse yürüyüş yapın. ☺️
Glsnisa14 Kabızlık için ıspanak pırasa balkabağı yiyebilirsin akşam yatmadan pekmez yiyebilir süt iciyosan laktozsuz süt içebilirsin.nane ve zencefil de gaza bir nebze iyi gelir .bı de kel,börek abur cubur tüketme protein ağırlıklı beslen