Seymaben Kizlar garip bi agrim var sol bacagim sanki kalcamdan cikmis gibi agriyor bacaklarimi birbirine kapatamiyorum cati agrisi icin magnezyum falan kullaniyorum ama bugun bi farkli agriyor adet sancisi gibide agrim.var normalmi bu haftada acaba🤔
Canpolat Seymaben biz daha ufağız ama bende bel fıtığı var öyle ağırıyor kalça kemiğim parça pirçik olmuş gibi
Symaergn Seymaben kuzum bebeğin ağrısıdır o. Bol bol yürüyüş yap, yoğurt ve peynir ye. benim de böyle ağrılarım vardır. Yürüyüş ve yoğurt yiyerek agrilarimi dindirdim
Fnen Seymaben bacaklarının arasına yastık koy canım ama yüksek olsun, bileklerine kadar gelsin yastık, çatı genişlediği için bacakların kapatılması ağrı yaratıyor biraz. Doktorun tavsiyesi ile ben öyle yaptım gerçekten işe yaradı
Glsnisa14 Bunlar gayet normal durumlar stres yapmayın.hamilelikte aşırı kaygı stres bebeğin maalesef kolik olmasına sebep oluyo.kanama yoksa aşırı sertleşme yoksa hareket varsa korkma
seymaseda Geçmiş olsun canım . Bizde 26 haftalığız 1 hafta 10 gündür sağ kalçam çıkmış gibi geceleri uyuyamıyorum dün gece ağrıdan ağladım dayanamadım artık bugün doktorumuza gittik rahim büyüyor baskı yapıyor dahada çok ağrıcak dedi 😒
Symaergn seymaseda korkmayın benimde çok ağrıdı. Ben geceleri kramplarla uyaniyodum. O benim canımı çok acıtıyodu. Yürüyüş yap kuzum. Sade soda iç , magnezyum eksikliğinden oluyormuş. İlaç kullanma süt ve süt ürünleri tüketirseniz hafifledigini görürsünüz
seymaseda Symaergn Valla canım ufak ufak yürüyüşlere başladım sodada içiyorum ki doktorumun verdiği ilaçları kullanamıyorum 🥺birde sağlıkçıyım yani 🙈Süt ürünleride tüketiyorum ama heralde kalçam çıktı dedim en sonunda 😂 bugünde gittiğimde normal olan şeyler dedi olsun dayanırım artık dedim bende napiyim 🤷♀️
Symaergn seymaseda 😂 yok kuzum ne çıkacak 🥰. Bebişimizin ağrısı vuruyomus kalcaya. Ben bi ara yürüyemedim. Yaşlı teyzelere benzemiştim 😂
Seymaben Fnen oyle yatiyorum zaten canim magnezyum falanda kullaniyorum normalde agrim oluyordu ama bugunki agrim bi garip diger agrilara benzemiyor🤔
Fnen Seymaben valla o zaman bilemedim canım 🤷🏻♀️ Pilates topu falan varsa birazcık esnetmeye çalış belki faydası olur