linamom MrsEldem Tahminde bulunabilir ama net bir şey söylemez. Benim 12.haftada Kemik yapısı kıza benziyor demişti doktor öyle de çıktı 16.haftada netleşti kız olduğu😌
Sevdapl MrsEldem bana da kıza benziyor dedi. 14 haftalıkken gittim dün yine kıza benziyor dedi. Net bir şey demiyor erken olduğu için.
anneyimmm42 MrsEldem 12+4 de gitmiştim göremedik kuzum haftaya cuma gidicem o zaman belli olur inşallah 🤲🍯
tazebiranne_hg04 MrsEldem 14 haftalığız öğrenemedim göstermedi 🥲🥲🥲 sizde tahminde bulunur ama ilerde değişebilir bu tahmin
MrsEldem linamom Ayy çok merak ediyorum . Sağlıklı olsun en önemlisi o tabiki ama ben aşırı erkek hissediyorum sürekli erkekmiş gibi düşünüp yaşıyorum . Ama bir yanımda kız çocuk istiyor . Oyüzden çok merak ediyorum .
Kaktuslu89 MrsEldem bende tam 12+6 gitmiştim ama ultrasonda 13+ 5 günlük çıktı yüzdeyüz erkek dedi bacak arasını bizde gördük doktor tecrübeliyse öğrenebilirsiniz
despina234 Bebeğin duruşuna göre değişebiliyor. Kızımı 13.haftada öğrendim. Şu anda 11.haftadayim bakalım ne olacak 😄