MirayveAnnesi22 11+5 deyiz yaklaşık 1 aydır bel ağrısı var ve asla geçmiyor hiç bir şey yapamıyorum kalkarken kilitlenip kalıyorum yürüyemiyorum ara ara giriyor agrı sizde de oldu mu normal mi ? Hamilelikten önce de ara sıra oluyordu ama 🙁
Sjana MirayveAnnesi22 24. Haftadayım bende daha çok şiddetlendi sanki belim ayrılıyormuş gibi hissediyorum Elçin demirelin videolarını izleyin o rahatlatıyor yapınca
Derininannesi_ MirayveAnnesi22 canım öncesinde fıtığın olabilir mi ? Benim iki tane var cünkü hamilelikte bel ağrım iyice arttı doktorum magnezyum verdi o biraz hafiletti
eflinveannesi MirayveAnnesi22 benimde belim değil ama bacakalrim çok agiryor 😔yürümekte bile zorlanıyorum😔
MirayveAnnesi22 Sjana Kimisi fıtık vardır diyor kimisi hamilelikten ne yapıcam bilemedim teşekkür ederim bakarım 😊
MirayveAnnesi22 Derininannesi_ öncesinde kendimi çok yorunca temizlik falan yapınca agrıyordu ama fıtık var mı yok mu bilmiyorum hiç gitmedim doktora şimdi ise hiç bir şey yapmasam bile agrıyor 😐
Derininannesi_ MirayveAnnesi22 cok dikkat et kendine su an mr a flan giremezsin ama yorulmamaya calıs bi de magnezyum iste doktorundan