BaharE Duamina gerilme kuzum doktorun sabit görürse progestan fitil ve proluton önerir yüksek ihtimalle bendede vardı 20. Haftada fark ettik ve 32 ye kadar ilaç kullandım şuan 39+4 hiç yatmadım ise gittim sadece hareketlerime dikkat ettim uzun süre dik oturmadım yediklerine ictiklerime dikkat ettim ilaçlarımı düzenli kullandım 33 mm de kaldı suandada gelmiyor kanala bile girmedi bebek stres yapma rahat olmaya çalış iyi düşün iyi olsun herşey umarım sağlıkla alırız kucaklarimiza 🤲
Duamina BaharE ne güzel maşallah size inşallah bizde o haftalara geliriz çok teşekkür ederim yanıtınız için rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin ☺️🤲🏻♥️
Duamina dilaraulusoy inşallah çok teşekkür ederim 🥰 hamile kalmamız stresli hamilelikten sonra daha stresli geçiyor bunlar tatlı streslerimiz olsun rabbim hayırlısıyla bu günleri bebeğimiz kucağımızda gülerek anlatmayı nasip etsin 🤲🏻
Serpillcan Duamina benimde senin gibiydi , dikiş atıldı , 30 haftaya geldik , korkma , dinlen , uzan , iş yapma
FeriDee Duamina bana da ayrıntılıda kısalık görüyorum dedi. Vajinal bakıldı 20 mm çıktı hastanede yattım 1 gün pruluton ve ciğer geliştirici yapıldı. Kendi isteğimle hastaneden çıktım. Duphaston kullanıyodum kaynanam yanımdaydi kalkmadım sadece yemeğe wcye. Bi hafta sonra gittim karından ölçtü 35mm dedi risk var ama korkacak kadar yok kendini yorma falan dedi bde rahatladım tabi yormadan iş gördüm markete falan gittim. Kontrole gittim 21 mm çıktı bu sefer. Dr kabız olma yorulma ağır kaldırma falan dedi. Kaynanam da gitti. 3,5 yasında çocuğum var. progestan basladım fitil olarak. Yarın kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırım. Şuan 26.haftadayiz
Duamina FeriDee inşallah hayırlı haberler alırsınız dikkat edilmesi gereken bir süreç elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻💞
Filiko Duamina uzama oldu canm kendini yormayıp agır ıs yapmıcaksn bide dıkıs atılırsa korkma hıc zaman o kadar cabuk gecıyrkı daha dun burdakıler doguma son 89 son 30 yazdıklarında İcim gıdıyrrdu gorecek mıyım diye ama zaman su mısalı
Ceylankosova Duamina kendi kendime bakiyorum 🤭 yatiyorum bol bol yinede insan oturup kalkarken tedirgin oluyo
Duamina Ceylankosova kesinlikle bende öyleyim haftaya kontrole gidene kadar bu şekil devam edecek sanırım ama yorumlara bakınca korkulacak birşey olmadığını düşünmeye başladım azda olsa rahatladım rabbim bebişlerimizi korusun ☺️🤲🏻💞
papatya56 Ceylankosova Ben serklajdan sonra iki ay annemde kaldım hiç yerımden kalkmadım tuvalet yemek harıc 20 haftada eve geçtim yemegımı kendim yapıyorum baska hıc bısey yapmıyorum temızlık felan yere eğilmiyom dikişli oldugum için ilişki yasak zaten
Sunayaz Duamina hiç korkma eğer korkarsan psikolojik olarak ta iyi olamıyorsun benim 19 a kadar düşti benim dr um hiç yatma dedi sadece çok yorma kendini dedi. Avm ye de gittim çocuğumla parkada gittim kızımla oyunda oynadım evimide temizledim sonuç şuan 33 haftamdayım ve 30 haftalıkken 30 mm olmuş rahim ağrım ama inan hiç takmadım kafama çünkü takarsam daha kötü olacağını düşündüm hep. Dr um 35 haftaya girdiğimde progestanı bırakmamı istedi gerek yok artık dedi. İnşallah sizinde düzelicektir ama düşünmeyin kafaya takmayın birde😊
FeriDee Sunayaz benimde en son 21di yarın yine gidecem kontrole. Bnmde 3,5 yasında oğlum var sürekli yatılmıyor ki. Dr size ilişki yasak dedi mi peki
Sunayaz FeriDee ilk demişti ama sonra demedi bişey. Normal hayatına dönebilirsin dedi ama hala ilişkiye girmiyoruz riske atmaya gerek yok. Kaldı şurada 5 hafta. Şimdi bile pazara gittim alış verişimi yaptım geldim. Yapcak bişey yok
FeriDee Sunayaz bnde bugün gittim hunileşme var açıklığa bakıldı açıklık 4.4 mm ölçüldü. Serviks uzunluğu 30mm dir yazıyo raporda. Hastaneye yatıriyim dedi ben istemedim. 1100 gr miş ağırlığı da çok küçük dedi dr. Bilmiyorum napacam
Sunayaz FeriDee valla ben tek dr la kalmadım devşete gittim özele gittim toplam 4 dr a gittim.dinlenin. Ben bağdaş kurmuyorum çömelirken çok dikkat ediyorum hala. Tabi tedbir alıcaz takdir Allahın dicez. İnşalöah düzelir sizinde