MerveMen Kırmızı ten rengi ile doğan bebeklerin genelde ne renk oluyor teni ? Kızım kıpkırmızı doğdu saçlar siyah. Tam olarak ne zaman oturur ten rengi ?
Hilal-95 MerveMen bembeyaz pamuk gibi sarısın bi oğlum var🤣 kıpkırmızı doğdu hatta esmer gibi olucak sandık genelde kırmızı doğan beyaz tenli oluyomuş balım hayırlı olsun🙏🏻
bebislerimi_buyutuyorum MerveMen oğlum doğduğunda öyleydi şuan kumral sarısina yakın 😁 eşimle ben esmeriz büyüyünce değişir mi bilemem🐣
SimgeTuna MerveMen Benim kardeşim de öyle kırmızı doğdu saçları siyah vücudu siyah tüylü ıyy ben böyle kardeş istemem demişim🤣🤣sonra çocukluğu sapsarı geçti aynı alman gibiydi yeşil gözlü büyüyünce sarıya yakın kumral oldu
MerveMen Hilal-95 teşekkür ederim ama saç renginiz baya baya siyah açılır mı bilmem. Eşim sarışın ben esmer
Hilal-95 MerveMen değişebilir belkı bnm eltimin oğluda siyah saçlı doğmus suan kumral ama dürişmesede nolcak 🙏🏻 Kara kız olur maşallah ona
MerveMen SimgeTuna yeşil gözlü demişsiniz. Doğduğunda baya baya siyah mıydı kusura bakmayın merak ettim çok 😊
Deletedmom72728 MerveMen MerveMen sarışın dir o benim yengeninde öyle doğdu kırmızı di saçları siyah japon gibiydi şimdi sarışın bişi oldu çıktı ama tabi bebekten bebeğe değişirmi bilmiyorum benim yeğenim 7 yaşında şuan buğday tenli
MerveMen Deletedmom72728 Deletedmom72728 teni çok kırmızı saçlar simsiyah gözler kömür gibi insan merak ediyor sormak istiyor tabi cevaplarınız için teşekkür ederim
SimgeTuna MerveMen ayy evet fotoğrafları var ama annemin evde olsa atardım🤭doğduğunda esmer gibi görünüyor hep şimdi oldu beyaz peynir saçları filan ufaklığına göre biraz koyuldu kumral oldu ama teni çok beyaz
Canpolat MerveMen ben 27 sene önce kıpkırmızı doğmuşum şuan bembeyazım Eşim de bembeyaz doğmuş oda açık kumraldı şuan güneşten esmerleşti 😀