Htccprz Merhaba kızlar tamamen meraktan soruyorum rus takvimi ya da diğer takvimlere göre cinsiyeti doğru çıkan var mı kan yenilemeye göre mi yapılıyormuş ne doğruluk oranı çok yüksek deniliyor deneyen var mi😊
ilaydaelcinn_1 Htccprz bütün takvimlere , bütün teorilere göre erkekti bebeğim 🥲 iyi ki yanılmış herşey 🌸 dünyalar güzeli kızımı bekliyorum 🧚🏻♀️💜
Htccprz ilaydaelcinn_1 ilk hamileligimde benim de öyleydi hepsi erkek gösteriyordu ama eşim de ben de ilk cocugumuzun kız olmasını çok istiyorduk ve çok şükür 3 yaşında kızımız var🌸❤ şimdi 2.'yi bekliyoruz bu da farklı olur inşallah bi kız bi erkek 👨👩👧👦 🤲 Burada post açılmış hanımefendi %95 doğruluk payı car vs yazmış ondan merak ettim 😊
ilaydaelcinn_1 Htccprz yaa hadi inşallah 🌸🥲 Allah bağışlasın evladınızı 💜 umarım Rabbim gönlünüze göre verir de prensesinizin sağlıklı, hayırlı bir erkek kardeşi olur 💙🧿
eslemsi Htccprz ilkimde tuttu kiz dedi kizim oldu simdikine erkek dedi ama doktor kiza benzettim dedi 16 haftada haftaya kontrol var bakalim ne dicek. Çindi bu dedigim simdi rusa baktim rus kiz diyor bkalim hangisi bilecek. Japonda erkek dedi bska takvim varmi acaba bakamdigim🤣
Htcnal Htccprz Rus takvimine gore erkek,cin takvimine gore kiz ,ozeldeki doktora gore kiz,devletteki doktora erkek bebek tasiyorum .Hayirlisi bakalim😅😅😅😅
Kubgkm Htccprz şimdi baktım rus takviminde kız çıktı çin de erkek ama ben daha 8 haftalık hamileyim bakalım hangisi doğru çıkacak 😀😀