Pnrpltt Merhaba 17 haftalik gebeyim bebeğin midesinde genişleme var dedi doktor böyle birsey başına gelen var mı acaba ?
Hlnmstf Pnrpltt ben de burda kalayim. Bana da dendi hic bisey bulamadim. Bi kac dr a gorundum perinatolog vs bi kac saat arayla bakildi midesine persentilde ust sinirda ama diger hersey normal oldugu icin bi problem olarak gorulmedi. Sizin suyu vs normal mi?
[silindi] Pnrpltt canım benimde öyle göründü ama doktor yediğini sindirmemiştir dedi bir hafta sonra tekrar gittim normal gözüküyordu Tabi ekmek yemeyi karbonhidrat bıraktım
Pnrpltt Benimde suyu herseyi normal. İlk baktı geniş göründü sonrasında uzun uzun baktı küçülmeye başladı detaylı ultrason mutlaka yaptır gözümüzden birsey kaçmasın dedi ama içim rahat etmedi araştırdım bisey bulamadimda
Hlnmstf Pnrpltt benim detaylida da problem cikmadi. Bazen su yuttugu ana denk gelince de buyuyor. Ama benim sonraki ultrasonlarda da buyuk cikti 34+3 uz su an gittigim drlar tek basina mide buyuklugunun problem olmadigini soylediler. Gonlunuzu ferah tutun
Pnrpltt [silindi] bende kontrole gideyim o zaman 1 hafta sonra içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Benimde hazımsızlık problemim var annesi gibi hazımsız bebek olucak dedi doktor bide.