afifem minigim07 ben kullandim doktor yazmisti sonra ben baska kadin doğumcuya gittim biraz ağır kırıp ic demisti o şekilde ictim ama doktorunuza danisin tabi
Askeryareni minigim07 ben kullandım herangi bişe demedi iki doktor da sonra başka vitamine gectik ilk 4 ay kullandım
Elabeaby minigim07 mutlaka kullan mutlaka kullanmamakla hata yaparsın bebeğin zekası beyin gelişimi için çok önemli hatta omega 3 te başlamalısın
Srdm Bende kullanmıştım canım ama alman gerekenden fazla içeriyor diye biliyorum folik asiti o yüzden değiştirdim ben şu an regenesis max kullanıyorum.
minigim07 Sağlık ocağı verdi bana bu folık asiti o yüzden kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım açıkçası biraz
Busra_05 minigim07 ben bunu kullanıyordum doktorum değiştirdi canım bunun gramının düşük olacağını söyledi neofol diye bişey verdi günde yarım içiyordum ondan ama doktorum degistirdi
minigim07 Busra_05 anladm teşekkür ederim ama daha hastaneye gitmedim hastaneye gidene kadar kullanayımmı yoksa bırakayımmı
Busra_05 minigim07 ben ilk ogrendigim de kendi doktoruma gidememiştim gittiğim doktor vermişti bu folikasiti kendi doktoruma gidene kadar bir hafta kullandım sende kullan bence zararı olmaz zararı olsa doktor vermezdi zaten sen günde yarım mi alıyorsun tam mi canım