afifem Barlasyektam06 halsiz uykusuz geceleri saga sola dönmekle geçiyor vallahi benim hala koku hassasiyeti yaşıyorum 🤕😷
Mucizemmm41 Barlasyektam06 valla ben 20 haftalığım 1 haftadır midem çok fena yanıyor gece gündüz ve önleyemiyorum
Barlasyektam06 afifem Halsizlik bende de çok var gündüzleri sürekli uzaniyorum geceleri sağa sola çok zor dönüyorum bende kyafetimi bile zor gyiniyorum bacak aramda ağrım çok yürümede bile zorlanıyorum+ mide yanmam var
Nurmetozz afifem kokumu yok sizin benimde yok ve gebelik basladıgından beri burnum tıkalı hep akıyor. Normalde burun etlerimi aldırmıştım
Ysgl26 21 haftadayım pantolon çamaşır çorap giymek zorlaşmaya başladı artık . Eğilmek canımı acıtıyo.Yoruluyorum çok fazla. Geceleri uyku sıkıntı olmaya başladı. Bi de deli gibi karnım kaşınıyo ağlayacağım artık utanmasam
Angel_ela1 Sola yatsam sol tarafım agrıyor az sağa döneyim diyorum sağ tarafım felç oluyor 😂 kasık ağrıları ve karın agrısı 😵💫 desteksiz oturduğunda şiddetli bel ağrısı 😪 ayaklarda şişlik ve yanma 🤕 bebek tekme attı atmadı derdi 😐
Barlasyektam06 Angel_ela1 Allah yardımcımiz olsun kzlar aynı durumdayım. Bu arada kızlar tekmeleri hssediyomusunuz ben ara ara segerme gibi hissediyorum arada da tekme gbi oluyor yani ama okadar kuvvetli bı sekilde hssetmiyorum daha
Angel_ela1 Barlasyektam06 benim de bazen çok sert bazen seğirme gibi 🥰 ama çok dolaşıyor aniden soldan sağa geciyor 😁
Barlasyektam06 Benmde arada vurmalar oluyor ama genelde segirme hssediyorum bazen vurmaynca ben arıyorum nerde dye mesela şuan sol tarafmda elimi koydum baya baya kalp atışı gibi güm güm hssediyorum ❣️☺️
Mucizemmm41 Barlasyektam06 kuzum süt işe yaramıyor bende kızımda soğuk soğum içiyodum geçiyordu ama bunda fayda etmiyot
afifem Nurmetozz yok masallah her sey kokuyo bana kapiyi aciyorum bina kokuyo buzdolabını aylardır acmadim mesela cok fazla aliyorum koku bir yere giderken yanımda mutlaka kolonya taşıyorum