Sevda555 Kizlar bebisimin kiyafetlerini yıkıcam. Dalanin deterjanini aldim birde ünibabynin yumuşaticisini pembe kapakliyi aldim ama kullansam olurmu ilk yıkamada
hunilimom Sevda555 yumuşatıcı önerilmiyor ben hiç kullanmadım o yüzden çok fikrim yok çok kokar yumuşatıcı belki çift durulama olur
AysunUgur Sevda555 ben ilk çamaşır yıkamada kullandım canım ama zaten doğana kadar kokusu falan kalmaz diye düşünüyorum şu an bile öyle ağır kokmuyor, yıkayalı 2 gün oldu, hafif güzel bi kokusu var ama doğduktan sonrası için de pek emin değilim 🤷🏻♀️
Asyaaa35 Sevda555 bende aynısını aldım ve dün yıkadım kıyafetlerini yarım kapak yumusatıcıda kullandım zaten bebeklere özel oldugu için bence bi zararı olmaz diye düşünüyorum
Deletedmom10846 Sevda555 bebeğinizin alerjisi olabilir belki doğduğunda riske atmayın bnce. Ki bebeğinizin kokusunu engellemesin bnce onun güzel mis gibi kokusu olsun kıyafetlerinde 🥰
Akca01 Bizim alerjimiz varmis. Ill kizimda biomiyorduk. Suan ne kadar kokusuz deterjan varsa onları kullaniyorum cift durulama yaoiyorim. 8 yasinda. Simdi ikinciye asla almam kullanmam. Alistik zaten kokusuz olmasina. Temiz oldugunu bilmek ywterli geliyor. Bende rde buharli utu ohh miss