Cyda-123 şöyle ki bundan 3 sene önce arkdşım doğum yaptı ziyaretine gittiğimde memnun kaldığını anlatmıştı bende o an hemşirelerin nöbet değişimine vs denk gelmiştim normaldi yani herşey. Önceden ana binadaydı kadın doğum ve çocuk bölümü. Yanlış hatrlamıyosam son 2 senedir ek binaları olan bölümü kadın doğum ve çocuk hastalıkları için dizayn etmişler. Yani girdiğim binada sadece bu bölümler var. Doktorumla bu konuyu konuştuğum da pandemiden dolayı vakaların ve yoğunluğun artması sebebiyle ayırdıklarını Böylece hem yeni doğum yapmış anneleri hemde yenidoğan bebekleri bir nebze koruduklarını söyledi. Ayrı yerlerde olması hoşumuza gitti çünkü diğer bina gerçekten çok yoğun oluyo. Gözle görülür bir ilgisizlik flan yok çalışanları gayet iyi. Hijyen olarakta standartlara uygun bence 🤷♀️ Ben tavsiye üzerine gitmedim, tavsiye edilen doktorların hiç biri yoktu hastanede ya başka hastane geçmiş yada şube değiştirmişlerdi. İnternetten doktorların tek tek yorumlarına özgeçmişlerine bakarak karar verdim doktorumu seçerken. Çok şükür sorunsuz sıkıntısız geldim bugüne kadar. Şu an son 1 haftam var haftaya bugün doğumum var her zaman iletişime geçebiliyorm, en önemlisi doktorumun enerjisi çok yüksek insana pozitif enerji yüklüyo resmen 🥰