Elanurgvn61 prensessannesi22 Ayy maşallah Subhanallah bence ultrason dan öyle çıkmıştır canım. Benim bebişin de dudakları bir garipti sonrasında farklı pozisyonda baktık normal geldi. Rabbım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ❤
Guzucuk25 prensessannesi22 ayyy yeni farkwttim.masallah ne kadar da güzel yuvarlak yüzlü sağlıkla gelsin
Deletedmom727271 Doğuştan estetikli 😂😂 ultrason dan kaynaklı öyle durmuştur canım belki 🌾 benim 4 yaşında ki oğlumun burnu da böyle şekilli duruyordu ultrason da şuan 4 yaşında burnu estetikli gibi duruyor çok güzel diyorlar sjsjsj😂
nlycltk prensessannesi22 ultrasondan sudan öyledir benimde bebişin burnu büyük babası gibi diyordum 20 gün önce doğum yaptım fındık burunlu bişey çıktı 😂
gamzecee prensessannesi22 benim kızımızda böyle bende dolgu dudaklı doğmuşum sevmiyordum ama benden almış galiba dudaklarını😂
Nebyaa prensessannesi22 kız o nee öylee 🤣🤣 bildiğin Ajda Pekkan dudağı 🤣 ultrasondan öyle gözüküyor canım bizim bebeğin de gecen ayki fotoğrafında dudakları incecikti bu ultrason fotoğrafında baya kalın çıkmis
Feyza-nur prensessannesi22 ultrason sa hep böyle çıkıyor oğlumunda böyleydi sadece dudak vardı sanki ama doğduktan sonra öyle olmadı 🥺🥰