Cansut 33+2 hamileyim bugun kontrolüm vardı, doktor fl uzunluğu bacak boyu 30 haftalık görünüyor dedi içime kurt düşürdü böyle söyleyen daha sonra sağlıkla kucağına alan var mı?
Asiye02 Cansut canim hic üzülme ultrasyon görüntülerinin yüzde yüz doğruluk payı yoktur. Nasıl bebek şu kiloda deyip de ya fazla doğuyor yada söylenen kilodan daha az doğuyorum bebisler. Hic takma. Saglikla gelsin inşallah
Seyturak Cansut genetik olabilir bazılarının vücudu uzun bazılarının bacak boyu gibi. İçinizi ferah tutun
bircicekannesii Cansut Bugün bana da aynısını dedi 33+3üm bende 30la uyumlu dedi. Şimdi kaç haftalık oldunuz ve düzeldi mi acaba dedikleri çıktı mı
Cansut Asiye02 ama 3 doktor da ayni şeyi söyledi :( covit oldum ama ondan dolayı mı acaba geri kaldı:(
Aselinkooo Cansut boyu kısa olur yani zamanla düzelebilir Sizde uzun değilseniz normal aslında 🤗 Bi sıkıntı olsa doktor ekstra uyarır dı. Sıkıntı yapmayın
bircicekannesii Handecik Evet canım bu yorumu yaptığım gün öyle demişti aradan 18 gün geçti 36 haftalığım 35 dedi uyumuna yani bence ciddiye almaya hiç gerek yok çünkü dedikleri çıkmıyor 🌺
Handecik bircicekannesii bana da bugun bacak boyu kısa dedi. 28+5 günlüğüm bacak fl 28+3 gün, kafa 30+3 aslında önde sanki bacak çok geride değil gibi geldi ama neden öyle dedi anlamadım. Takip edilecekmiş
Handecik Handecik baş önde bacak 2 gün geride anladım ben kağıttan ama sanırım baş bacak birlikte ölçülüyo