Melike464860 Minnakkus acınla bile teselli edebiliyorsun. Kalbin çok güzel Rabbim inşallah aynı acıyı yaşatmasın sana canım. Rabbim kucağını doldursun inşallah .yerine kaç çocuk olursa olsun bu acıyı yine unutmazsın ama en azından Rabbim sana dayanak olacak evlatlar verir. Bu inancının sakinliginin tevekkülünün karşılığını hayırlı evlatlarla alırsın..
Aysra Minnakkus Bn de bugün doktora gittim kalbinde 50 hastalık sayabilirim sana dedi gebeliği sonlandırmamız lazım sen sonlandırmasan bile kendi kendine kalbi duracak dedi içimde hareket ediyorken kıyamıyorum yavruma Bn de sizin gibi sonuna kadar bekleyecem ama çok zor Bi durum Allah hepimize sabırlar versin
Minnakkus Aysra Allah yardımcın olsun inş sağlıkla alırsın bebeğini banada bir çok hastalık saymışlardı ama sadece böbrekleri gelişmemiş hayat okadar mucizelerle doluki evet ben belki evladıma kavuşamadım ama siz aynı şeyi yaşıcaksınjz diye bişey yok yaşayan bir cana kıymayın bu bir imtahan nasıl olcak bilemezsiniz doktorlar yanılabiliyo çok insan var sağlıkla kucağına alan sabır ve tevekkül 🤲🏼
OgretmenEva Minnakkus Nasıl bir teslimiyet bu, herkese ibret olacak cinsten. Yazdıklarınızı gözümden yaşlar gelerek okudum. Maşallah size. Rabbim mükafatınızı versin. İçinize ferahlık versin. Hayırlı zamanda sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin size. 🙏🏻🙏🏻
rfzsB Minnakkus Rabbim yardımcın olsun bitanemm, inşaellah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin Mevla'm, sıkıntı yapma üzme kendini sen güçlü ol bebeğin de güçlü olsun inşaellah
Minnakkus Elifhira canım çekermi hiç o melek onu Rabbim koruyo ben burda sana sadece benim benim hislerim ve inancımla yaşadıklarımı anlatabilirim herkesin durumu farklı bana sadece doğduğunda yaşamaz küçükken aldır bu travmayı yaşama dedi doktorlar ama karnında da ölebilir her hafta kontrole gel dediler ben her hafta kalp atışları için hastaneye gittim
Elifhira Minnakkusanladım Allah razı olsun tekrar Allah sabır versin ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten dualarınızı bekliyorum
Minnakkus Elifhira dualarım seninle canım güçlü ol sen sağlam dur güçlü ol bebeğinde sana tutunsun inş doktorlar yanılmıştır Rabbbim sana mucizelerin en büyüğünü göstersin inşş bol bol dua et 🤲🏼
Minnakkus Minnakkus birde amniyo suyun nasıl azalma varmı böbrekler hiç mi oluşmamış yoksa kist falan mı var dediler benim 17 . Haftamda suyum yok denilecek kadar azdı çnkü 38. Haftaya kadar susuz geldik biz
Elifhira Minnakkus benimde 16 haftada suyun az dendi şimdi 19 haftada bir böbrek görünüyor ama daha önce dökülmüş mü suyu yoksa hiç üretmiyor mu bilinmiyor ama bu vakitten sonra gelişme ihtimali vermiyorlar asla yaşamaz aldır diyor her gittiğim doktor kalbi durursa sana zarar verir Allahım sen bana çıkış yol göster diyorum sadece ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Azrazerin Rabbim bu acıyı unutturacak başka acı yaşatmasın 😣çok üzüldüm allah hz.eyüp sabrı versin daha nice güzellikler evlatlar nasip etsin 😣🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ladess Minnakkus canımmm inşallah bir mucize olur,olmaz diye birşey yok rabbim ömür verdiyse ne olursa olsun yaşar 🙏inşallah güzel haberlerini alırız
Minnakkus Elifhira bize doğduğunda bir böbreği bile gelişseydi yaşardı dediler çok zor bir durum gerçekten dayanması zor aynı şeyleri banada dediler her hafta kontrole gittim benim kalbim durcaktı ultrasonda onun kalp atışlarını duyana kadar Allah yardımcın olsun ona olan inancını hiç kaybetme Allah yardım ediyo 🙏🏻
Bisaniye Minnakkus canım başın sağolsun 🙏🏻 Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah. Çok büyük bir sınav çok. Rabbim hem sabır hem şükür sınavı verdi. Cennette bekleyenimiz var şükür sebebimiz çok büyük bir acı sabrımız için sınav. İnşallah tekrar anne olacağın haberlerini verirsin burdan bizlere. Sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim inşallah hepimize.
Sulemrahkuzey Minnakkus Canım Allah sabır versin biz ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder o yüreğine rabbim su serper inşallah kuzum
Harunnisa Minnakkus basin sagolsun allah bir daha yasatmasin aglayarak okudum allahim dusmanimi bile evlatbile sınamasın evlat cok zor allahim büyük her serde bir hayır vardir ondan gelene ne diyebikiriz elbet sabrinida veriyor insallah allahim kucagini boş birakmaz saglikla mutlulukla buyutursun evlatlarini allah büyük dualarim seninle