Minnakkus Kızlar merhaba daha önce burdan bikaç post açmıştım . Bu gebeliğimden önce 5 tane erken haftalarda kaybım var bu 6. Gebeliğim şuan 37. Haftamdayım 17. Haftamda bebğimin suyu azaldı detaylı ultrasonda böbreklerinin oluşmadığı aldırmam gerektiğini sölemişlerdi karnında ölür demişlerdi bu haftaya kadar bebeğim yaşadı ben kıymadım veren Allah Alan Allah dedim sabrettim yarın doğum planlıyolar doktorlar sezeryanla alcaklar daha fszla beklersek riske atmış olurmuşuz ama doğduğunda yaşama şansı vermiyolar ne yapcam bilmiyorum çok korkuyorum ümidimi kaybetmiyorum belkide yaşar Allahım bi mucize gösterir kim bilir Sizden ricam nolurr bizim için dua edin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kulun kula duası kabul olurmuş Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın 🤲🏼
sudamlasi Minnakkus amin canım inşallah sıkıntısız atlatırsın bu durumu ama artık teknoloji de gelişti tibben de geliştik yani neden bu kadar karamsarlar
Bosiiiii Minnakkus dualarımız sizinle her gelen allahtan ama iaşallah bebeğin yaşıycak hiç kötü birşey hissetmedim allah yardımcınız olsun🙏
Mrvmna Minnakkus rabbim evladınla sınamasın inşallah hiç dedikleri gibi olmaz ve sapasağlam doğar rabbimin mucizeleri bitmez Allahım evladına şifa versin sağlıkla sizi hiç ayırmasın inşallah
Elifismaill Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım rabbim yardımcın olsun kimse böyle bir acıyla sınanmasın 😔😔😔
Zuzu35 Canım ne denir bilmiyorum çok zor şeyler yaşamışsın,bebeğinden vazgeçmemişsin Rabbim inşallah yavrunu sana bağışlar🙏 Senin için dua edicem 🙏
Gulsumhayal Allahım kucağına almayı nasip etsin 16.ncı ismi Şerif’i çek bol bol Emin’in Allahım yüzünü güldürecek duamız seninle 🙏🏻
SeydaDoruk Minnakkus Allah yardımcınız olsun. Allahtan Ümit kesilmez. İnşallah bebeğiniz sağlıklı bi şekilde doğar ve hayırlı ömürler nasip olur. Hayırlı haberlerinizi beklicez.
Gulistan4747 Minnakkus simdiye kadar dayanmis sa minik meleginiz sizin icin doguncada dayanicaktir rabbim acisini gostermesin insallah
Sulemrahkuzey Rabbim sağlıkla versin kucağına canım Allah’tan ümit kesilmez inşallah doktorlar yanılır sağ sağlim gelsin kuzum inşallah dualarımız sizinle 💕
Rumeysaylz Minnakkus İnşallah sağlıkla doğar o bir mucize Allahım yardımcınız olsun senin de bebeğinin de 🙏 inşallah hayırlı bir ömür nasip etsin..
melisa_serkan Minnakkus canım benim allah yar ve yardimcin olsun allah ona ömürlerler versin çok üzücü bir durum ama ümidini kaybetme can veren allah şifasinida verir inşallah dualarim seninle 🙏
Dandikbebe Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım, güzel haberlerle gel, güzel haberler ver inşallah 🤲
Ecrininannesii Dusuncesi bile cok zor iken sen yasiyorsun.Allahim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insAllah.Allah yardimcin olsun.Icini ferah tut.Allah isterse hersey olur