Deletedmom4548454 Kızlar insallah ilk kontrolüme cumartesi günü gidecegim 5+6 haftalık oluyoruz ama bana göre daha büyük bence cünkü yumurtlama günüm 2 3 gün önce olmustu. Sizce kalp atısını duyar mıyım sizler kaçıncı haftada duydunuz merak ettm😅
Deletedmom4548454 benimmdunyamm Ecz1anne Karairem001 Bayancorek Gamze__79 Cananyildiz Ays_cskn Sema150919 motherofcats baby22_ _Arzu_ baby22_ Barlas_mom Yasemiinny Kızlar haber vermek istedim cogunluk yanıldı duyamazsn diyenler 😇bugun kalp atısını duyduk şükür 5+6günlük. Allah dileyen herkese nasip etsn cevaplarınız için sagolun💕☺️
Ecz1anne 5+6da gittim ben de ses dinletmedi ama ekrandan gördük pır pır pır🧿👼🏻O yeterli oluyormuş zaten
Deletedmom4548454 Ecz1anne oyy ne güzel suan heyecanlandım insallah bende duyarm duyacagımı düsünüyorm cünkü gecen hafta kese görünecek seviyedeydi betam 4087 cıkmıstı genelde kesen 1 hafta sonra kalp atısı duyuluyorms duyarım diye düsünüyorm insallah yanılmam😍
Gamze__79 Deletedmom4548454 inşallah canım doya doya dinle Bi daha dinletmiyorlar çünkü sonraki gittiklerinde 😁
Cananyildiz Deletedmom4548454 7+1de duyduk biz suan duyamazsın galiba bide zaten bilsen bile sok adete göre hesaplanıyor
Sema150919 Duymazsanız moralinizi bozmayın çünkü biz de duymamıştık hatta boş gebelik olabilir kese büyümüş bebek yok dendi, ama değildi 6+6 da duyduk . Herkesin ki farklı oluyor