ada58 ilk 3 ay hiç karnım yoktu 3. ay bitti geçen hafta sürekli karnıma bıçaklar battı, ağrıdı, pazartesi sabah uyandım karnım çıkmış bir günde birden belirdi benm gibi olan oldu mu
benimmdunyamm ada58 benim karnım yok 4 aya girecez görümcem de hamile hatta benimki ondan 2 hafta önce ama onun karnı 4 aylık gibi olmuş çıkmış
zedan1903 haftada hamile oldugum disardan belli olmaya basladi inanmicaksin ama😂😂 herkesin hamileligi kendine ozeldir canim kimseyle kiyaslama kendini bana hastanede ebeler bile emin misin haftanda diyordu cok üzülüyordum ama kilosu boyu suyu hepsi cok iyi dedi doktor icerde de sıkışık degil ic karnim cok genismis daha takmiyorum ne guzel iste cok sismemek😂
ada58 zedan1903 her hamilelik farklı dediğinde haklısın. bir günde çıkması gerçekten çok ilginç hiç çıkmayacak heralde ya da çok küçük olacak diyordum bir günde fırtladı 😂
ada58 zedan1903 bunu daha önce duymuştum. bi de annenin karın içi genişliği diye bişey varmış genişse geç çıkıyormuş göbek
AysunUgur zedan1903 ben kiloya takılmıyorum kuzucum, yeter ki sağlıklı olsunlar 🤲🏼bana doktor iyi diyorsa bana yetiyo zaten millete laf yetiştirmeye kalksak işimiz var 😅
Kubraozdem1r Haftamdayım ben zaten göbeksiz sıfır beden biri değildim😂 o yüzden şuan çok net karnım var yani😂
keremveannesi ada58 6.ayımda birazcık çıktı canım şimdi 28 haftalık sayılırım anca anca işte.korkuyordum hatta bebek büyümüyor mu diye ama kilosu falan iyi iç karınla alakalı bişey
Bukett- zedan1903 valla bende 3 aylığım biraz çıktı karnım ben acaba gazmi bu diyorum daha erken diye bebektendir demiyorum ama gaz olsa çıkar heralde gecmiyo 😃
ada58 zedan1903 gerçekten bir günde çıktı tabiki gaz olsa da inse çok isterim 😀kabızlık vardı hatta o gün kontrolüm vardı doktoruma da söyledim şaşırdı