Esenkaplan Kizlar tarhanadan baska corba içemiyorum midem almıyor mercimek şehriye vs icemiyorum hergun tarhana çorbası içiyorum oglen ara öğün olarak hergun içmenin bi zarari olur mu diye endişe ettim
La_le Esenkaplan yok canım bişey olmaz zaten Tarhan’ın içinde çok besliyeci şeyler var bende hiç bir çorba içemiyorum salçalı ve baharatlı olan dokunuyor ve kusuyorum migdemi yakıyor hasret kaldım çorba icmelere
Xxz Esenkaplan bir tavsiyem var dışarı çık çorba içmek için. Bende evdeki çorbaları yani kendim yapınca midem bulaniyor icemiyordum dışarda içince birşey olmadı dene isyersen
Esenkaplan La_le evet canim icememek cok zor gerçekten bende cok bisey yiyemiyorum bebek zayif kaldi biseyler yemeye calisiyorum
babygeldi Bir zararı olacağını sanmıyorum tarhana da besin değeri yüksek bir çorba hiç içememektense sadece tarhana içmek daha iyidir
La_le Esenkaplan muz kaşar fındık fıstık bakliyat süt yoğurt bunlar bebeğe iyi kilo aldırıyor bende herşeyi yiyemiyorum olabildiği kadar yemeğe çalışıyorum ve bebeğimin kilosu iyi bı ayndan bende iyi kilo aldım 😅😅
Esenkaplan Xxz yok canim yaa faydası olmuyor misafirliğe falan gidince de içemiyorum zaten normalde de yemek yapmaya halim yok yapacak kimsede yok😑
Esenkaplan La_le yiyorum aslinda bunlari hep bakalim bu ay ne kadar kilo almis ne dicek dr ama eskiye göre daha az yiyorum midem almiyo artik