Kasev Nergissi bana da 75lik verdi ama 12den sonra gel dedi. Öğle arası zaten 13.30da bitiyor. Ne zaman kan vericem de sonuç ne zaman çıkacak acaba öğleden sonra gittiğimde
Yasecer Kasev senin şekerin düşer canımda önemli olan bebeğin kilo ve boyununn normale dönmesi benim eskiye göre düşük ama bebeğim yinede iri gidiyo
Yasecer Kasev dikkat ediceksin yemiceksin ama hala düşmezse doktora mecbur gidiyosunuz benim diyetle düşmedi insülin iğnesine başlandı eskiye göre daha iyi takip edin bişey olmaz hayırlısıyla
Eylemdog Kasev bir problem yok. Diyet yapıyorum. Şekeriniz yüksek çıkarsa diyete başlayacaksınız. Şeker ölçüm aleti alıp takip edeceksiniz şekerinizi.
nhduman Kasev şeker yüklemesi istemiyorsan, sabah aç karnına açlık şekerini ölçtür, karnını doyur bir saat sonra da tokluk şekerini ölçtür. Sonuçlara göre karar verin. Bende böyle yaptım, sonuçlar normal çıktığı için yükleme yaptırmadım.
Kasev nhduman yükleme yapılmasının herhangi bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Yapalım dendiyse vardır yani bi bildikleri. Bende bilmiyorum tam ama öğleden sonra gidicem