Huser Merhaba arkadaşlar yarın 11 haftalık olacağım 2li tarama testi için erken mi? Doktorumun yaptığını duydum merak ettim ☺️
Se_vval Huser Merhaba ben yeni geldim iki tarama testinden 12+2 günlük bugün için gelmemi söyledi ve gittim bu haftalıkken bakılıyor
Karelinannesi Huser 11+0 da yaptırdım canım bende erken olduğunu düşünüyordum ama doktorum erken değil dedi. Sonuçlar da iyi çıkmıştı 🙏🏻
Huser Se_vval 12 haftadan başlıyor diye biliyordum bende ama doktorum yapıyormuş 11 haftalıkken teşekkür ederim cevabınız için ☺️
Huser Karelinannesi Ayy içim rahatladı çok şükür 😄 çok teşekkür ederim sizin adınıza da çoook sevindimm 🤩
Esengl11 Kızlar 13 + 6 haftalıktayız doktor birdahaki gelişinde bebeğin zeka testini yapalım dedi yaptıran var mı yada bilgisi olan
Esra_Anne Bende cuma günü gideceğim 11+6 oluyoruz acaba öncesinde yaptıran var mı? Hangi işlemler yapılıyor ne gibi testler yapılıyor kadın doğum doktoru yapmıyor mu bu işlemi ekstra nereden randevu alıyorsunuz?🤔
Huser Esra_Anne kendi doktorunuz yapıyor ultrasonla ense ve burun kemiğini ölçüyor bir de kan veriyorsunuz bu kadar işlem ☺️