Meleekk B_sr135 ben hastanede suni sancı çekerken, istemsizce sızıntı geldi yatarken. Sonra wc için kalkmak istedim Bi anda akmaya başladı 😂😂dedim ay benim suyum geliyor sanırım. Dr lar yat bakalım dedi hemen. Suyum muş 🤭🤭🤭
Irem2veysel B_sr135 benim 2. Gebeliğim ondan tecrübeliyim bu konuda ilk cocugumda suyum bardaktan boşalırcasina gelmişti ve ayaklarıma kadar ıslanmış tim yani fark edilecek bir durum
Meowduman B_sr135 benim bir anda foşş diye boşalmadi. Gece yattım tam uyuyacağım karnımdan pitirdi sesi geldi az doğruldum baktım ılık ılık biseyler aktı. Lavobaya kalktım hala aynı az az akıyordu şarıl şarıl akar diye bekliyorum ama öyle olmadı.
Aleynatekin Benim az az geldi akıntı gibi hep ıslaklık vardı sonra yapış yapış kokusuz bi sıvı geldi sonra sezeryan oldum zaten hiç suyum kalmamıştı 🤣
B_sr135 Aleynatekin benim bir kac gündür beyaz beyaz iltihap geliyor ama afedersin cok pis kokuyor suan da 39 +3 haftaligim
B_sr135 Irem2veysel abla ben lavabodaydim idrarimi yapmadan önce bi ağırlık hissettim daha sonra idrarimi yaptim
Burcu3506 İdrardan kalktıktan sonra gelmeye devam etti kapıdan cıksrkrn devam ediyordu aşırı değil ama geliyordu su