_Semragokbudak_ Kizlar BHCG 28.4 olup yükselen oldumu adetimden 3 gün geçti kan verdim bu şekilde çıktı pazartesi bidaha kan vericem böle olup da yükselen oldumu 😥
Mavidunyamm _Semragokbudak_ ilk değer önemli değil canım. 2 gün sonra kan verip artış hızına bakman lazım.
Ozlemk12 _Semragokbudak_ ben ilk 7.45 le öğrendim sonra düzenli olarak yükseldi öyle düşün yükselir yani seninkide hayırlı olsun 💐
Gizemdsdln _Semragokbudak_ evet bende adetim 1 gün geciktiginde 28 le öğrendim 3 gün gecikmeyle tekrar kan istedi doktor 2 günde bir artış olması gerekiyormuş 700 kusurlere çıktı sonra sürekli kan alıp canını acitmayalim bir hafta sonra gel dedi 7 bin küsur olmuştu
elfmoom mrkr ben tedaviyle hamile kaldığım için, 5 gün önceydi🙏🏻 fakat genelde regl zamanı o değerler oluyor
Ozlemk12 Bisofiya yükselecektir Allahin izniyle canım beklemek zor evet heleki başlarda ama hersey güzel olacak eminim gözün aydın canım şimdiden 💐
Bisofiya Ozlemk12 Allah razı olsun amin ama az önce aldım sonucu değer 2 ye düşmüş ama kanama başlamadı henüz, sanırım yakında o da başlar 😔 ya nasip demekten başka çarem yok 😔
Ozlemk12 Bisofiya üzülmeyin stres yapmayın kendinize nasip gerçekten demekki sağlıklı Bi gebelik değilmiş Rabbım hayırlısını versin istediğiniz zaman en hayırlısını nasip etsin size
Bisofiya Ozlemk12 Amiiiin canım Allah razı olsun, eşime bile söyleyememiştim daha, nasip olmadı 🤷🏻♀️ Allah’ın takdiri böyle demek ki 😕 Rabbim cümlemize nasip eylesin sağlıklı hayırlı evlatları 😇
2prensesannesiiii _Semragokbudak_ canım bu sonuca göre gebesin fakat sağlıklı olup olmadığı 2. Kandaki sonuca göre belli olur sağlıcakla artsın betanız ben 10.4 ile öğrenmiştim