Mevouz Kızlar merhaba 18+4 günlüğüz oğlum olucak ilk defa dün tekme hissettim, dünden beri asla durmuyor sürekli tekme yiyorum 😍 sizler kaç haftada tekme hissettiniz?
Ozgeozgul Mevouz bende 16 dan beri bi hisler var ama 17 de 2 gün şimdi 18+5 deyim üst üste başladı tekmeleri :)
Meryemtolga Mevouz 23 haftaligiz hala cok net hissetmiyorum nadir hissediyorum hem kilom var hem plasenta bebekle tam gobegimin arasinda oda hareket hissetmemi engelliyor 🥺
Mevouz Ozgeozgul Ben çok geç hissettim kişiden kişiye çok değişiyormuş ben daha dün hissettim ilk tekmemizi😇
Mevouz Meryemtolga Üzülme canım kişiden kişiye hisler çok değişiyormuş ben duydum çok erken hissedenler bile var zamanı vardır üzme kendini en yakın zamanda hissedersin inşallah ❤️
Seyran00 16 da hissettim 18 de tekmelemeye başladı. 20+3 deyim eşim dahi hissetti artık tekmesini erkek bekliyoruz 😅😍
Meryemtolga Mevouz İnsallah Canim saglikli olsun hissetmesemde olur diyorum ama iste insan pit pit biseyler hissetmek istiyo hareketini gormek istiyo kismet boyleymis
Mevouz Ozgeozgul Erkek bebek daha erken hareket eder dedi bana çoğu bende o yüzden gecikti dedim ama çok farkliymis bebekten bebeğe 😇
Mevouz Meryemtolga Meryemtolga Tabi haklısın ama annesi merak etme en yakın zamanda hissettirir kendini senin üzüldüğüne dayanamaz 😍
Ozlemyeni Leylasiva21 nasi hissettiniz tekmeyi? Ben 17+6 yil midemde gum gum biseyler oluyo ama tekme diyemem
Peperonni Mevouz Selam canım Bugün sabah yatakta uzanırken karnımın alt tarafından yukarı doğru seğrime oldu tekme mi oluyor ?
Mevouz Peperonni Canım belki hareketini hissetmiş olabilirsin tekme baya baya içersen geldiğini hissettiriyor hatta göbeğin bile oynuyor 🥰
Peperonni Mevouz Kuzum henüz 13 haftalık yarın 14. Hafta olacak bilmiyorum ki öyle olunca acaba dedim 😂
Mevouz Karelinannesi Canım sürekli değişiyor tekme attığı yerler sağ sol üst alt kasık o kadar hareketliki bir yerden tekme attığı zaman diğer tarafa geçip ordanda atabiliyor 🥰
csmaknc Mevouz 16 da gaz sancısı gibi başladı şimdi daha net anlamaya başladım bu sabah yukarı sola doğru toplanmıştı adeta şaşırdım çok güzel duygularmış 🙂
Eylul2797_ Mevouz 19da tam tekme hissettim onun öncesinde sadece seyirme seklindeydi tam emin olamıyordum