nuha24 4 haftalık hamileyim. 97 kiloyum benim gibi kilolu olupta hamile kalanlar yada hamilelik geçirenler varmı. Pcoluyum bu ay gebe kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorummm 😊
Zehragniken nuha24 bende 14 haftalgim 96 ile hamile kaldım. Çok dikkat etmeye çalışıyorum. 2 kilo vermişim. Eğer çok zorlanirsaniz gebelik diyetisyenlerinden yardım alabilirsin canım
asosyalbiri nuha24 bende 76 yla kaldım, akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum. Vitaminlerimi alıp uyuyorum. Akşam yemeğini abartmıyorum, midem bulanıyor çok yiyince. 73 üm şuan. 11 haftalığım kilom şuam 73
Sena_liya nuha24 85 ile hamile kaldım 25.haftama kadar 10 kilo almışım şimdi 26. Haftamdayim.. hamilelik şekeri çıkınca diyetisyen eşliğinde diyete başladım 3gunde 2 kiloya yakın vermişim bundan sonra nolur bilemiyorum Allah yardımcımız olsun yemeye o kadar alışmışız ki aç geziyorum gibi geliyor inşaallah bebisler kilo almaya devam ediyordur…
Mrv135 nuha24 Çok kilo almaktan korkuyorsanız diyetisyen eşliğinde ilerleyebilirsiniz. Ben de 10 haftalığım şuan kilo almadım ama almaya başladığım anda diyetisyene başlamayı düşünüyorum.
Villanelle Hayırlı olsun öncelikle. Hamileyim diyip her şeyi yemeyin. Yükleme şeker testini mutlaka yaptırın hatta erken bile yaptırabilirsiniz
nuha24 Villanelle çok teşekkür ederim cevabınız için. Dikkat etmeye çalışıyorum. Çok kilo almadan geçirebilirim inşallah 🌸
nuha24 Zehragniken evet zaten diyetiayenden şuan randevu aldım. İlk 3 ay daha kolay verilebiliyormuş. Asıl amacım biraz verip öyle devam edebilmek.
Zehragniken nuha24 bende tam spora diyete başladım. Suprizzz hamileyim 😍 7 aydır deniyorduk olmuyordu. En son vazgeçtim biraz kilo vereyim ondan sonra hamile kalayım dedim. O ay hamile kalmışım. Şimdi de dikkat etmekten başka çaremiz yok canım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💜💜💜
nuha24 Zehragniken bende kilo verip niyet ettim 3 senedir deniyorduk. Şükürler olsun bu ay bende kaldım daha 1 aylık ama. Baştan tedbir almak istedim. Hakkımızda hayırlısı bakalım 😊😊
nuha24 asosyalbiri 97 kilo çok geliyo şuan bana biraz stres ettim diyestisyene gittim mi bakalım nasıl bir yol izler. Çok kilo vermek istiyorum. Çünkü hareketlerim daralacak biliyorum 😕
asosyalbiri nuha24 açıcası bende ondan korkuyorum, bünyem kilo kaldırmıyor maalesef ki. Varislerimde var..
ahmetinoznuru nuha24 ben de 93 le hamile kaldım ilk 3 ay sadece 2 kilo aldım sonrasında bi ay çok bozdum yememi 30+6 yım 11-12 kilo aldım ve diyetisyene randevu aldım ama boyle olmama rağmen hareket kısıtı vs yaşamıyorum illa ki göbek büyüdükçe eğilme vs sıkıntı oluyor ama onun dışında hareketliyim ama ilk üç ayı iyi değerlendirin kilo almadan hatta diyetisyen desteğiyle kilo verilebiliyormuş sağlıcakla kucağınıza alın İnşaAllah
nuha24 Sena_liya amiiinn Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor gerçekten. İnşllah çok kilo almam tedirgin ediyo beni 😕
brcubuldu Sena_liya 2 gün önce bende şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı malesef, görüştüğüm diyetisyen bir liste verdi ama sabah ve akşam yemeği dışında bir tane de ara öğün var sadece resmen açım 😔 senin listen nasıl?
ahmetinoznuru Sena_liya kardeşim 30 kilo aldı bebek 5 kilo doğar galiba dedik 15 gün önce doğum yaptı 3,600 doğdu 🤷🏻♀️az yemek çok yemek değil de onlara fayda sağlayacak şeyler yemek lazım sanırım
Merveilktan89 Bendede aynısı oldu hop diyetısyenle 6 kilo verdim bebek olmuyo diye salmıstık kendimizi 115 kiloyla hamile kaldım bulantılar derken bi baktık 6 kilo verdim su an halada hiç kilo almadım 19 haftalık hamileyim
nuha24 Merveilktan89 yaaa ne güzel bende kilo vermeyi hedefliyorum inşllah başlayacapım diyestisyene 😊🌸
Sena_liya nuha24 canm daha 4. Haftandasin sanırım benden sana tavsiye hayatından makarna pilav hamuyr işini ve beyaz ekmeği çıkar tatlıyı da minimum seviyede haftada bir küçük bir porsiyon ye eğer böyle yaparsan hem kilo almazsın hemde şekerin normal olur inşaallah. Günde 1 tane meyve veya iki tane ye ama yanında mutlaka süt iç.
Smyye1B nuha24 85 ile hamile kaldım 23 haftalığım sadece yediğime içtiğimde dikkat edip sağlıklı beslenmeye çalıştım şimdiye kadar 3 kilo aldım 😇