Merhaba kızlar ben 24 yaşındayım 2. Gebeliğim ,6 ay önce 8 haftalık düşük yaşadım, şuan 5+3 günlüğüz miniğimle , ya siz ? Keseler görüldü mu,belirtileriniz nelerdi ,beta değerleriniz kaç 🥰hadi biraz sohbet edelim bu süreç boyunca destek olalım birbirimize 🤗 dün öğrendim ben beta 2739 çıktı 5+2 de ,yogun kasik ve bel ağrısıyla acile gittim tekrar düşük olmasından korktum ,evde kaset testle öğrendim hamile olduğunu bebek henüz küçük diye bekliyordum ,ilk ultrasonda kesen oluşmamış dedi doktorum çok korktum hatta nerdeyse hamile degilsine getirdi lafı yok dedim hamileyim biliyom ben dedim 😃 şaka bı yana gerçekten korktum ,kan ve idrar testi istedi ,sonuçlara bakınca hamilelik görünüyor ama kese yok dedi , lütfen beni böyle eve göndermeyin alttan bakmanızın benim için bı sakıncası yok bebek içinde tehlike oluşturmayacak da dedim ,tekrar muayene etti ,gördüm kızlar hem keseyi hem bebişimi ,nasıl bı mutlulukdu anlatamam o ana kadar aglamakliydim hep, bu sefer mutlulukdan döküldü gözyaşlarım,gözün aydın dediler sonra tabi haftaya kontrol için gideceğim tekrar sizde durumlar ne 🤗