Yoncaasakin 18+5 haftalık hamileyim kasıkdan bacaklara vuran ağrım oluyor baya şiddetli oluyor bazen sizinde öyle mi ?
Nermin_nur1 Yoncaasakin canım bende 18+6 bacak sancıları bende yaşıyorum ara ara anlık oluyor ama can yakıcı tabii
Aslikcbs Yoncaasakin ayni agriyi yasiyorum kasgmdan bacak arama vuruyor ozellikle yururken. Dr magnezyum verdi cok olursa onu iciyorum. Yurudugum zamanlarda artiyor agri. Ben de 18+5 haftalik gebeyim
__izel9494__ Yoncaasakin bende tam 18+5 hamileyim benimde oluyor bazen özelikle sırtım agırıyo daha fazla .
Ozgeozgul Yoncaasakin aynen eğer sabrederlerse günlerini beklerlerse 😂 Temmuz ayı sıcakta cinsiyeti ne zaman söyledi peki size
SevimlimX Dün gece karın ağrısı yaşadım ama öle böyle değil nerdeyse acile gidecektim kusunca bir anda ağrım geçti ya biseyden zehirlendim yada süte alerjim çıktı aslında önceden içerdim sorun olmazdı nedense gebelikte şişkinlik gaz yapıyor
3883_p Bende 18+6 yım benimki de erkek bacak ve kasık ağrılarıma magnezyum iyi geliyordu da iki gündür kuyruk sokumu fena onu napcaz bakalım
3883_p Yoncaasakin karnın alt kısmında regl ağrısı gibi ağrılarım oldugunda doktora sorduğumda rahim genişlediği için normal demişti ama sen yinede ağrılarını kontrol edip doktoruna bi danış