Melekk8 canım çok geçmiş olsun . Zor gerçekten inan biri oldu diye diperide öyle olucak diye bişey yok tesellilerine inanmak istedim ilk düşüğüm kürtajla oldu. İkincisi kendiğinden oldu. İkincisinden oldukça umutluydum ve doktorum aşırı rahattı. Zarzor genetik test istedim. Rahim filmi hormon testi vs. Şimdi onların sonuçları çıkana kadar bende denemiyorum😔 çok şükür ki istediğimde hamile kalabildim allahım herkese nasip etsin inşallah sağlıkla ama benim tutunamıyordu😔 genetiği hemen istemiyorlar çok haklısın ama en azından bi rahim filmi baktırabilirsin canım hormon testi vs isteyebilirsin sende. Rahim filminin amacı eğer rahimde tutunmayı engelleyen polipler vs falan varsa onlara bakılma amaçlı. Eşin sperm testi de önemliymiş. İstersen bunlara bir bakın canım. Seni çok iyi anlıyorum. Süreç çok zorlayıcı oluyor planlı gebeliklerde daha fazla zaman kaybetmek istemiyor insan. Ve her düşük yapılan kürtaj rahme zararsız da dense etki ediyor. O yüzden canım sana tavsiyem genetik olmasa bile yaptırabiliceğin testlerini yaptır🙏 İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişlerde bizi bulur🤲🏻💕