Elif0611 https://imgyukle.com/i/EHZDZU hanımlar doktorum kız dedi bugun önceki muaynede başka doktor erkek tahmin edip çıkıntı var demişti bu muaynemde doktor %95 kız dedi sizce değişirmi anlayanlar yazabilirmi
Zehragniken Elif0611 bende aynıyım dün doktor %95 kız dedi değişir mi bilmiyorum 2 hafta sonra kesinlestirecek
Meyman123 Elif0611 Bizde 15 haftalık olduk %60 %70 kız dediler ama emin değiller kız diyince değişme olasılığı olduğu için kesin birşey söylemiyorlar bı ihtimal bırakıyorlar yine :)
Elif0611 Zehragniken FHKK Meyman123 vesilece yani eşimin ailesinde kız çok çok nadir nereydese hiç olmadığı için hala şoktayız emin olamıyorum ısrarla soruyorum 12. Haftada başka doktorda çıkıntı var demişti hiç ümit kalmamıştı😂
FHKK Elif0611 Yaa bizde de öyle kaynanamın 7 tane erkek torunu var hiç kız yok ben 5 aylığım daha öğrenemedim cinayeti benimki de kız olursa bizde çok şok olucaz 😂
Elif0611 FHKK canım benim eşim 11 erkek kardeş en küçük benim eşim hiç kız yok hepsi tek anne babadan birsürü torun var ve onlardanda sadece 2 tane kız gerisi erkek yani benim olduysa senin her türlü olabilir ümidini kaybetme😂😂
Afra_123 Biz dün ilk defa cinsiyet için gittik ben kız bekliyordum ama bebeğim bize pipisiyle selam verdi 😅😅
Elif0611 Afra_123 yaa inşallah sağlıklı olsun😇 bizde erkek bekliyorduk zaten kaderimiz bu diye ama kızı duyunca ben şok doktor benle eşimin tepkisinden korktu çok sevindik Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizimki sevinçten çok şaşkınlıktı aslında 😂😂😂