Hamisannee Selam tatlı hamişler phlips avent emzik ve biberon aldım nasıl sterilizasyon yapıyorsunuz önerileriniz neler simdiiden teşekkürler ☺️🥰🌼
Deletedmom455465 Hamisannee Bebek magazasında çalıştım. Ürünleri sakın kaynatmayın. Su tek başına kaynasın ocaktan indirin 2 3 dakika ilk ısısı gidince urunleri icine atin ılık olana kadar dursun
Lulikli Hamisannee kaynamış suda 3er dakika beklettim canım ben kabını da aynı şekilde. Kuruyunca paketledim attım kenara 😅
Gzm-- Hamisannee selam.evet kaynatmak yanlis.su kaynadiktan sonra altini kapatin ve 5 dakika kadar icinde bekletin steril etmek istediginiz seyleri.ben bi de musluktan degil filtrelenmis su kaynatiyorum kirec lekesi olmasin diye.
Hamisannee Deletedmom455465 çok teşekkür ederim 🤗 netten baktım da mikrodalga yazmışlar mikrodalgam da olmayınca ne yapacağımı bilemedim
Deletedmom455465 Mrvsmt2502 Ürünler kaynatılınca çoğu akıtma yapıyor ya da deforme oluyor. Bu sekilde iade de kabul edilmiyor. Cam ürünleri kaynatabilirsiniz ama diğerlerini kaynatmayın.