momm12_ Progestan kullanan arkadaşlar bilgi verbilir mi 6+1 gebeyım kese etrfında hafıf kanamam olmus progestan verdi aynı sorunu yasayan var mı ?
Sinem044 momm12_ aynı benim de öyle ayni haftadayiz 1 haftalik kullanımdan sonra tekrar muayene gidicem İnşaAlalh ikimize de iyi gelir🙏
elmaliiturtaa momm12_ 9+2 oldum 3 haftadır bende kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırdığı için bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ama bol bol uzan dinlen ağır iş yapma zorlama kendini 🌸
momm12_ Sinem044 İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kanamam olmdı dışarı gelen şükür ama ağır işler yapma yat dedj bir ay sonraya kontrol verdi banada
Merveberill Bende kullandım canım aynı benimde kese kanı kanama alanım vardı progestan kullandım ağır iş yapmadım dikkat ettim şu an 21+3 haftalık temizlenmiş çok şükür
momm12_ Merveberill Kanamam kahverengi lekelenmem felan gelmedi şükür içimi rahatlattınız ama insn korkuyor nede olsa ne kadar suan rahat mı gebeliğiniz
Sinem044 momm12_ banada benim kahverengi lekenme oldu bir kaç damla birde şuan covidim karantinadayım ekstradan zor inşallah atlatıp sonunun güzel olmasını diliyorum
Merveberill momm12_ benimde hiç kanamam lekelenmem olmadı canım ben de ilk başlarda çok korkmuştum ama şu an iyi çok şükür
Niisa98 Progestron kanın durmasını engellemiyormuş bebegin tutunmasına yarfımcı oluyormuş doktorum söylemişti sende sadece uzan inşallah sağlıkla alırsın kucagına
CakirGzm Benim de hiç kanamam olmadı ama kasık agrilarim vardı. Adet oluyormuş gibi bu yüzden doktorum vermişti ilacı. Şuan 10+6 haftaliginiz şükür iyiyiz❤️