Deletedmom72728 29 haftaligim 30 olucam kahvaltı hazırlamaya mutfağa gittim rahimde bebek şiddetli baskı yaliyor sanki suyum patlicak gibi normal mi sizce???? Acil cevap verin çok korkuyorum
Sevdaorman Deletedmom72728 bu haftadan sonra yavaş yavaş aşağı baskı yapıyor bebek benim de hep kasiklarima vuruyor sanki çişimi tutamayacakmisim gibi bir his oluyor bence normal
Eclinass Deletedmom72728 başı assagida dir bndede oluyodu yukarı çıktı sanırım ağırlık şişme hissediyodum bnde 29 haftaligim
Eclinass Deletedmom72728 korkma geciyo dönüyor Dr gittim bn kontrol başı assagida dedi mesaneye baskı yapıyor Muş ama şuan rahatım muhtemel döndü karnım yukarda şuan assagida duruyordu vajinamda şişlik agirlik hissediyodum
Sena_liya Deletedmom72728 ben 26 dayım canm benimde öyle oluyor tuvalet ihtiyacım varmış gibi tuhaf bir his doktora gittiğimde sordum orada başı var dedi tekme attıkça o aşığiya baskı yapıyor sorun yok hersey yolunda görünüyor dedi 🤗
Deletedmom72728 Villanelle gerçekten mi rahmimde yanma oldu birden teme atıyor gibi hissettim 2 sefer ayağa kalkamadım sanki suyum gelicek gibi hissettim Allah im inşallah öyle birşey yoktur yaa😢😢😢
Villanelle Deletedmom72728 yanma olayını bilmiyorum ama benim de aşağı tekme atıyor. Sanki çıkacakmış gibi oluyor. Anlattığını ona benzettim. Sen yine de doktoruna sor madem
Deletedmom72728 Villanelle eşimi aradım suyum filan yok gelirse ambulans cagiracakmis ama bebek acayip hareketli şuan 😭😭😭
Deletedmom72728 Eclinass ay cok zor ya ilk gebeligim erken di 30 haftalık doğurdum buda öyle olursa pisikolojim tamamen bozulur 😢
Sena_liya Deletedmom72728 başı oradaysa arada hareket ederken olur korkma sadece o an yan yat uzan dinlen geçiyor ilk etaplarda bende korkuyordum şimdi böyle yapıyorum 🤗uyudular mi rahat edersin annesi 🌹
Eclinass Deletedmom72728 tekrarlayan düşük oluyoda doğum aynısı olmuyor bnm ilk kizimda cokkk rahattım bu beni mahvetti her çocuk bir olmuyor korkma
Sena_liya Deletedmom72728 sende bu yasanmisligin streside var tabi… Rahat ol dediğim gibi yan uzan… Çok fazla ayakta durma bir rahatsızlığın yoksa.
Deletedmom72728 Eclinass bebek rahim bacak arasında hareket ediyo ayağa kalktigim zaman baskı yapiyo sanki tahmin açılacak gibi ama kasıklarda ağrı yok şuan duruyo sonra biraz daha baskı yapiyo ilki gibi deil acitmiyo
Eclinass İlk kizimda bir rahattim taş gibiydim sonnn ana kadar gezdim tozdum hastanede suyum geldi birden kontrol gittim doğurdum bu beni rezil kepaze etti her çocuk bir değil hiç korkma