Nishaa Pitircigim ggercekmi cok ilginc 🙀 ay yok ya oda kötümüs piskolojik olarak öyle kiz biliyosun yada erkek sonra tersi cikiyor🤣
CansuDemir Marria 4-5 hafta sonra ayrıntılın olacak zaten bence onu bekle.Bana kaç kere kız gibi dediler erkek gibi dediler.Bir sabitlik yoktu, ayrıntılında gördük erkek olduğunu, sonra alışveriş işine girdim ☺️😁
HulyaKrg Marria bugun bi bayan post acmisti 31.haftada degismis erkek demisler kiz olmus bence erken biraz dha bekleyin ayrintiliya girdikten sonra yapin derim
Rdvanaysem Nishaa aynen 11. Haftada görmemişti dün 15. Haftamızda açık açık gösterdi bak erkek diye. Cinsiyet fark etmiyor bizim için ama yavaş yavaş almayı planlıyorum son zamana bırakınca masraf çok olacak 😍
Nishaa Rdvanaysem Evet canim hayirlisi olsun artik Bende simdi 22 haftamdayim basladim yavas yavas almaya 😅 cokda alamiyorum tasinmam lazim evim cok kücük cocuk odam yok hepsi üst üste gelecek😅
Rdvanaysem Nishaa canım kıyafet veya deterjan tarzı şeyleri tamamlaya çalışıyorum en sonlara araba beşik gibi şeyleri bırakmayı düşünüyorum. Hastane masrafları memlekette Doğum yapacağım gel git hep masraf ☺️
Nishaa Rdvanaysem Evet öyle bende kiyafetleri ayarlamaya calisiyorum fakat Evis öyle kücükki alamiyorumda bise napacam bilmiyorum ev ariyoruz yani bakalim artik hayirlisi tasinirsak da cok masraf olcak olsun artik oglusumun odasi olsunda yeterki Benim odaya sigar ama sorun üstlerini nereye koycam benim üstlerim zor sigiyo cok esyam var🤣🤔
Marria Nishaa ben biraz bekleyim de babasına sürpriz olsun artık o heyecanı babası yasasın, bende kafama koydum yapacağım eminim çok güzel oluyordur ☺️☺️
Dyg34 Marria 12 haftalık ögrendim yuzde 90 kız dedi parti yaptım cinsiyet 16 haftada gittim dua ederek😂 çok sükür degişmedi
Esrefiblue 12+1 Dün bize de ilk önce kız dedi doktor sonra erkek dedi sonra kordon olabilir dedi kafam karıştı ben merak etmiyorum sağlıklı olsun diyorum ama içimde tuhaf bir heyecan oldu kız mı erkek mi kıyafet alışverişi için ama en iyisi şimdilik unisex kıyafetler tercih etmek kendini tutamayanlar için. Sağlıkla gelsin de renklerin hepsi giydirilir kiz bebeğe de erkek bebeğe de diye düşünüyorum.. sizde biraz bekleyin böyle bir sürpriz için bence de detaylı ultrasona kadar en azindan..