Marria Kızlarrr 16 haftalık hamileyim bugün doktora gittim cinsiyet kız dedi kocama cinsiyet belirleme balonu va gibi şeylerle sürpriz yapmak istiyorum ama çok kararsızım cinsiyetini değiştirir mi
Meryem34 Marria detaylı ultrasonu bekle istersen çünkü dün burda bi kaç kişi doktorun yanıldığını demişti bende kıyafet süs vs icin detaylıyı bekliyorum 😊
Rasev Marria yaa😍😍ama isdersen ayrintili ultrasonu bekle canim eşinede daha dokdor bisey soylemedi dersin
Meryem34 21 ve 22 hafta arası gel dedi bana benimde ilk kimi 26 kadar diyordu burda ama benim doktor böyle dedi 😊
Rdvanaysem Marria 11. Haftada kendi doktorum kıza benziyor dedi. 12. Haftada başka doktora gittik erkek dedi.15 hafta olduk kendi doktorumuz erkek çıkıntı var dedi herhalde değişmez
Nishaa Rdvanaysem cok ilginc bence ya doktor anlamiyor Bise yada gercekten degisme imkani olabiliyor Yani benimki 22 haftaligim erkek olcak 1 saat ugrasdi kadin gösermedi inat🤣
Mydream Marria Benim 13 haftada doktorum erkek demişti 21.haftada başka bi doktora gitmek zorunda kaldım kiz dedi benimde kafam karişti,kendi doktoruma tekrar gidicem emin olmak için
Nilay_09 Marria bence ayrıntılı ultrasonu bekle derim 😊bana 14 hft kız 16 hft Erkek dedi doktor ayrıntılıda da açmadı bacaklarını 😏 23 hft yine kız dedi tam netleşmedi cinsiyetimiz 😃
Mydream Nilay_09 Ayrintilida kiz dedi kendi doktorum değildi kendi doktorum 13.cu haftada erkek demişti hatta bize de göstermişdi erkek olduğunu açik açik gördük☺️O yüzden kafam karışiyo ikide bir de ultrasona girmek istemiyorum ama böyle emin olmamakta kötü