Burcusenkoc biz detaylı ultrasonda öğrendik tüm organları detaylı incelenmiş 21+4 dü öğrendiğimizde raporda herşeyi normal anormal bi bulgu yok yazıyor yani raporda da herşey normal sadece kalbinde parlaklık görüldü yazmış fetal dna önerildi oda neden diye ikili tarama yaptırmadığım için ben bebeğime güveniyorum yani rabbim herşeyin en iyisini biliyor dua ediyorum hergün de bu sadece bi bulgu olduğundan çokda önemsememek gerekiyor gebelik kapalı bi kutudur doktorlar ne gördülerse söylemek zorundalar yani bebeğimizin kalbinde bişey yok aslında o sadece ultrasonda görünen bi ışık kalbinde oluşan bi sorun değil ben çok fazla araştırma yaptım çok doktor dinledim hamd olsun çok fazla abartılacak bişey değil ensesi kalın burun kemiği yok denilen bebekler bile sağlıklı o yüzden üzülmemek gerekiyor ama insan anne olunca çok üzülüyor kendini tutamıyor Allahtan başka kimse neyin ne olduğunu bilemez o yüzden rabbime bıraktım alan da o verende. Tevekkül etmek lazım rabbim yavrularıma şafi ismiyle şifa versin bu parlaklığı genelde ultrasonda görülebilirmiş ama benim doktorum hiç görmedi detaylıdaki doktor söyledi korkma dedi başka bişeyi yok dedi 25 haftalık oluyor yarın konturolum var yarın bakalım geçmişmi