Deryazra 35+6 haftalığız sağlık ocağındaki doktor decavit yazdı bebeğe kilo aldırır mı sizce ultrasonda en son 2650 gram çıkıyordu zayıf gibi
dilaseker Deryazra benim doktorum 3. Ayda folikasiti bıraktırıp decavite başlattı benim de okuduğuma göre coğu yerde cocuga kilo aldırdığı yazıyor bir de dün akşam şaşırdım afedersiniz siyah dışkıladım böyle bir durum da yapıyormuş bilginiz olsun.
lllllg Deryazra decavit vermek için biraz geç kalmış olabilir mi acaba?12.haftaya kadar folik asit kullandım ben ve onu kesip decavite başlattı dr’um..12.haftadan beri kullanıyorum ben 36.haftalık olucam şuan…
Esenasel Deryazra Bu ilaçtan nefret ediyorum ya kabiz yapıyor beni neler cekiyorum artık bi kaç gün icmiycem bende doktora söylüyorum başka ilaç yaz diye oda hep aynı ilacı yazıyor
nazy dilaseker demir hapı kullanıyorsunuz o yapıyor bende başta korkmustum sonra o sebebten olduğunu öğrendim
Erdgnelif dilaseker hangi folik asiti kullanıyorsunuz acaba ben direk decavitle başladım ve vitaminlerden hariç içeriğinde 0,8mg folik asit mevcut
dilaseker nazy ben de daha doktora sormadım ama burda okuduklarıma göre decavit yapıyormuş bu durumu çok endişelenmiştim :)
nazy dilaseker anladım bende demir hapı yapıyor biliyorum çevremde demir hapı kullanıp bu durumu yaşayan insanlar demişti bana da
Erdgnelif Benim doktorum en baştan beri decavit veriyor ama 10haftalik hamileyim Demir ilacına yeni başladık 🤔
dilaseker Erdgnelif ben 12. Haftaya kadar folidoce kullandım sonrasında folikasiti bıraktırdı decavit ve devit3 damla başlattı.
Erdgnelif Busramzcgl bilemiyorum beni ilk decavitle başlattı içinde tüm vitamin var sadece folik asit 0,8 mg