mervos__ Kızlar sormak istediğiniz merak ettiğiniz bir konu varsa sorabilirsiniz 26 şubatta taburcu oldum normal doğum denendi olmadı sonrasında sezeryan oldum
Leylaaa54 mervos__ öncelikle gözünüz Aydın 🥳 kaçıncı haftada suni sancı verdiler sonra sezeryana aldılar
gunannesiii Maviii mervos__ suni sancı ile benim de doğum başlatılacak suni sancıdan çok korkuyorum nasıldı dayanması :(
Bebek_5467 Bende Sakarya’da yım neden olmadı acaba normal doğum genelde orası olana kadar bekletiyomus falan diye duydum da
mervos__ Bebek_5467 iki gün suni sancı verildi ama hiç ağrım olmadı ve ilerleme olmadığı için sezeryan kararı alındı
mervos__ Sevilymn ben şubatın 15 inde hastaneye yattım perinatoloji servisine ve 26 şubatta bebeğimle birlikte taburcu olduk hemşireler ebeler doktorlar herkes çok ilgiliydi. Çok memnun kaldım. Özele o kadar para dökmeye hiç gerek yok
Sevilymn mervos__ teşekkür ederim cevabınız için gözünüz aydın sizinde sıra alabilsem gidicem ama maalesef yok
Leylaaa54 mervos__ peki haftası daha erkenmiş neden doğumu başlattılar,suyu falan mı azaldı bebek açısından sıkıntı mı vardı
mervos__ Leylaaa54 ebeler çok çok iyi hiç bağıran bir ebe görmedim. Tek bağırış doğum esnasında ıkın diye bağırıyorlar onun dışında bi bağırma yok 🙃
mervos__ GgKk654 doktorum Merve keskin pakerdi canım. Odalar güzeldi temizdi doğumhane odaları tek kişilik doğum olduktan sonra servise çıkıyorsun servis odaları çift jkişilik
mervos__ GgKk654 ziyaret doğumhane tek oluyorsun müsaitlik durumuna göre kapıya yakınlarınla görülmek için çıkabiliyorsun. Serviste de bi refakatçi oluyor ziyaretci yok