Deletedmom73711 Gamzecem Hakkınızda hayırlısı olsun, Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.🙏🏻❤️
Asel2520 Gamzecem rabbim gönlünüze göre versin inşallah tüm anne babaların kucağını doldursun allahım🤲🏻🌸
Asyarslan60 Gamzecem bende 1 inde oldum canım salı günü 12 ve 36 saat değerlendirdik Bende heyecanla bekliyorum:) Bu ay bi sürü kişi var Mart ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah ❤️🌸
Gamzecem Arsub11 yaaaa ne güzel inşallah Mart ayi bizim ayımız olur ♥️🌺 biz bu akşami değerlendiricez 36 saat olucak yani
Gamzecem Ben Aralık’ta kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalikti o zamanda yine letu + çatlatma iğnesi ile olmuştu ama o zaman çok ağrım oluyordu şimdi nedense hiç yok diyebilirim
Gamzecem Arsub11 sanırım sol yumurtam çatladı 🤣 1 saat sonra 36 saat olucak 🤗🌺 biraz ağrım var şuanda ay herşeyin hayırlısı eğer tutarsa bana doğum günü hediyesi olucak 🤗🤗🤗 15 Mart doğum günüm çünkü heyecanla bekliyorum
Asyarslan60 Gamzecem ayyy canım inşallah❤️Uğurlu olur bu Mart ayııııı Benimde eşimin doğum günü martın sonunda bende ona bebek müjdesi vermek istiyorum,bunun hayalini kuruyorum inşallah 🙏 ❤️🌸
Gamzecem Arsub11 emin değilim şöyle ki sol yumurtam büyüdüğünde bı şişlik hissediyordum doktorumda doğru hissetmissin dedi yumurta 20 mm olmuştu catlatma iğnesi oldum ve o şişlik hissetmiyorum hafif ağrı var bugünü de değerlendirdik catlamis olması lazım :)