sendekimsinnn Mrvsmt2502 aynen benimde 1 ayım kötü geçti antibiyotik fln kullandım ama avidite yüksek çıktı çok şükür
sendekimsinnn MucizeAnnesiiH o zmn şimdi geçiriyorsunuz avidite testi yaptırın ve antibiyotiğe başlayin doktorunuza danışarak
MucizeAnnesiiH sendekimsinnn o testide istemiş bunlarla birlikte iki gün sonra tekrar ara dedi doktor bakalım cumaya kadar belli olur büyük ihtimal
CansuDRY MucizeAnnesiiH Bebek çok küçük olduğu için muhtemelen ona bir zararı olmayacaktır. Plasenta büyüdükçe risk artıyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.🙏🏻
sendekimsinnn MucizeAnnesiiH avidite testim tam 15 gün sonra çıkmıştı ankaraya gönderiliyo çünkü inşallah temiz çıkar sakın stres yapmayın içinizi ferah tutun
MucizeAnnesiiH sendekimsinnn konuştuk adivite testini gormem lazim iki gun sonra ara çıkmamış daha dedi gerekeni yapacagina eminim zatende baska doktor gitsem bile o test sonucunu gormek isticek
bussraozturk MucizeAnnesiiH canım su ya da yemeyle vücuttan atılacak bi şey değil bu sen bence zaman kaybetmeden doktora bi gözük antibiyotik başlasınlar. Hani üzülerek belirtmek isterim ki bulaşma oranı %20 ama bulaştıktan sonra hasar bırakma oranı da % 80. Erkek tedavi çok önemli.
MucizeAnnesiiH bussraozturk ya ben bugun aradim doktorumu ama igg güzel çıkmış ama önemli olan adivite testin dedi iki gun sonra beni tekrsr ara dedi buyum ihtimal zaten tedavilik olan birşeyde hemen çağırır bende giderim simdi test sonucu gelmeden birsey yapmicak çünkü
bussraozturk MucizeAnnesiiH avidite 3 ay ve öncesinde geçirmişsen pozitif çıkar. Yüksek yani inşallah öyle olur canım yani telaş yapacak bi şey yok ama ihmal de etme derin çok geçmiş olsun tekrardan
110710 Canım YouTube Kaan Kocatepeyi dinle tokzoplazma ile alakalı ordan güzel bilgi alırsın endişe etme belki 3 ay önce gecirdin öyle bile olsa pozitif çıkıyor çünkü ama bebeğe zararı olmuyor . Bende de çıktı avitiden de yüksek gelirse hiç korkma .
MucizeAnnesiiH bussraozturk çok teşekkür ederim allah razi olsun sağlıkla kucağımıza almayi nasıp etsin inşallah ♥️