MucizeAnnesiiH paylasabildim mi bilmiyorum kanımda toksoplazma dan dolayi bir mikrop oldugunu belirtmisti doktor şimdi sonucum geldi IMG-20220302-WA0000.jpg
bussraozturk MucizeAnnesiiH https://imgyukle.com/ burdan deneyebilirsin resmî yükledikten sonra üstüne basılı tutup kopyala yapıştır yapmayı dene canım
Fk2 MucizeAnnesiiH iyi yukanmamış sebeze den keid köpekten çiy etten geçiyor var mı dedi yoksa bagışıklığın yok dikkat et mi dedi
SEDAGNDGU MucizeAnnesiiH Yine atamamışsın canım googleye resim yükle yaz çıkanlardan birine tıkla öyle yap
bussraozturk MucizeAnnesiiH yine olmamış canım bende toxoplazma geçirdim o yüzden değerleri merak etmiştim igm ve igg mi bakıldı sana
MucizeAnnesiiH Fk2 bagisikligim varmi yok mu hepsi icin test istedi ama kanimda bu mikrobun olduğunu soyledi simdi ise negatif çıkmış galina anladığım kadariyla doktora yarin gidecem eger direk negatif çıktıysa nasıl kanımda görüyor
MucizeAnnesiiH bussraozturk kanımda mikrip olduğunu toksoplazma gördüğünü söyledi doktor bu dediklerinide istedi aslinda ama bende negatif çıkmış
Fk2 MucizeAnnesiiH daha önce geçirmişsin bagı sıklık var demek bu çok güzel. Ben bagı sıklık olsun diye ne pis seyler yedim. Ama olmadı. Hamileyken çok dikkat etmek zorunda kaldım.
Mrvsmt2502 MucizeAnnesiiH kaç haftalık hamilesiniz? Üzmek istemem ama igg öncedrn geçirilen, igm şuan geçirilen virüsü belirti sizinki şuan geçiriyor gibi görünüyor. Benim ikiside pozitifti antibiyotik tedavisi oldum
CansuDRY MucizeAnnesiiH İgg testiniz negatif. Yani geçmiş zamanda geçirmemişsiniz. Bağışıklığınız yok, maalesef şu anda geçiriyorsunuz. Muhtemelen ilaç tesavisi uygulanır. Geçmiş olsun.
MucizeAnnesiiH Mrvsmt2502 https://resimyukle.io/r/uPO7eajiSF bu verdigim ilk tahliller toksoplazma orda görünüyor daha sonrasindada igg ve igm vermistim ama negatif çıktığı için igg ve igm sonuclarina bakilmamistir yazıyor
MucizeAnnesiiH Mrvsmt2502 toksoplazma igm 1.44 çıktı 7 Şubat’ta verdigim tahlilde bunun üzerine tekrar detayli test verdim negatif çıktı kafam karıştı neyim ben şimdi
Mrvsmt2502 MucizeAnnesiiH geçmiş olsun geç kalmadan doktorunuza danışın ilaö tedavisine başlamanız lazım