Khilal Ceydabuse diofol kullandım hamile kalmadan 1 ay önce başladım doktorlar kesinlikle hamilelikten önce kullanılmasını öneriyor zaten
benito Ceydabuse solgar folik asit kullanıyorum. Yan etkisi yok ve kan değerlerimde folik asit tam değerlerine ulaştı bu sayede
benito Ceydabuse evet ne zaman hamile kalacağımızı net bilmediğimiz için önceden başlamak gerekiyor kullanmaya. Ben aylardır kullanıyorum, bu yan etkisi yok
Merveberill Ben folidays kullanıyorum gebelik öncesi başladım 12 haftalık olunca da bırakıcam kullanmayı dün doktorumda öyle söyledi
Zeyno36 Ceylanns ben de hamile kalmayı planladığımda folidoce kullanmaya başladım yaklaşık 5 ay felan 9. Haftaya kadar devam ettim. 9. Haftadan sonra doktorum folidays önerdi multivitamşn olduğu için
Avakadolu Ceydabuse iki gebeliğimde de gebelikten sonra başlamıştım ikisini de kaybettim şimdi bir ay önce başladım henüz hamile değilim bekliyorum vinalac kullanıyorum
Ezo25 Ceydabuse FOLİCUS PLUS kullanıyorum gebelik düşünüyorum.1 aydır kullanıyorum yeni bitti tekrar alıcağım :)
Stuna Ceydabuse ben nature’s supreme markasını kullandım ilk hamileliğimde. Bebek istediğim zamandan itibaren kullandım şimdi de aynı şekilde devam ediyorum 2. İçin. Çalışmaya başladığımızdan beri kullanıyorum.