Esse 20+4 günlük hamileyim, haala bi sabit doktor bulamadım kendime.Ortadoğu’ya gittim memnun kalmadı.Şimdi de Seyhan başkente gidiyorum ama bu doktor da beni tatmin etmedi bi ilgisiz.Arkadaslar önerebileceğiniz doktor hastane var mı?
gonulcelen Esse Doğum yapmadım henüz özel muayene gidiyorum ama 2,5 sene önce Medline sevgi hanıma gitmiştim ilk evlendikten sonra rutin kontrol için memnun kalmıştım.güzelyalı da Selçuk gürbüz den cok memnun olan arkadasım da var.
Eminesendur Esse selçuk gürbüz ü dene çok konuşan bir doktormu değil ama sorularını eksiksiz cevaplar Düşünür kelimelerini seçer konuşur ama sabit ve doğru kararları olan bir doktor kesinlikle
fatmanurkantar Güzelyalı Hastanesi Yasemin İlkite gidiyorum memnunum ben bayan doktor tercih ettiğim için ama Selçuk gürbüz var yine Güzelyalıda iki ayrı tanıdığım Doğum yaptı çok ilgili çok iyi bir doktor
Esse fatmanurkantar hastane yeni die aslından tereddütlerim vardı ama her giden memnun.Arkadasım da orda Bayram Bukan da ağrısız normal Doğum yaptı çok rahat Doğum yaptığını söyledi.Bi gideyim ben de Olmadı muayene ücreti Doğum ücreti hakkında bilgin var mı?
fatmanurkantar Muane 90 Doğum ücretleri değişiyor 2000 ile 2500 arası bende daha sormadım duyduğum bu ve bayramda kanamam olmuştu Selçuk bey Mersin’den kalkıp geldi ilgisinden memnun kalabileceğiniz bir doktor kesinlikle öneririm
Esse fatmanurkantar Selçuk beyden herkes çok memnun peki canım bayram bukan ve Celâl Ardıç hakkında bilgin var mı?Cok soru sordum ama Selçuk bey normal Doğum yanlısı mı?
fatmanurkantar Estağfirullah ne demek Celal bey biraz yaşlı ama Selçuk bey daha yenilikçi ve dediğim gibi onda bir tanıdığım Doğum yapmıştı . Bu bahsettiğim arkadaşım iki kız kardeş ikisinde hemen hemen aynı zamanda Doğum yaptı ve aynı şekilde ikisininde suyu erken geldi arkadaşım Selçuk beyde normal Doğum yaptı Selçuk bey çok yakinen ilgilendi tam 13 saat her saat başı yanına geldi gitti diğer kardeşi ise algomedde direk sezeryene alındı riske girmedi bile doktor . Selçuk bey çok kaliteli ve ilgili bayramda koca hastanede kendi hastası olmadığım halde geldi ve en az 20 dk bebeği inceledi etti beni çok rahatlattı yoksa bayram bana zehir olacaktı ..
lavitaebella Ben de güzelyalıda yasemin ilkit e gidiyorum. İlgili bir bayan,fazla fazla bilgilendiriyor sağolsun.
Esse Makeupanne benim ki de çok rahat ne bi kan hapı ne bi Demir hapı değerlerim düşük olduğu halde hiç bi takviye vermiyor be sadece Çarşamba günleri muayenesi var gecenin bi vakti sancım tutsa gitsem bulamicaz doktor hanımı o yüzden değiştirmek istiyorum.İlk gebeliğim acaba abartıyor muyum😞 bilmiyorum ama tedirginim hep
Makeupanne Esse evet ne yazık ki doktorlar çok rahat davranıyorlar sormadan açıklama yapmıyorlar bu durumdan ben de rahatsızım açıkçası.