Hulus Benim riskli bir hamileliğim geçti hamileliğimin ilk ayları istanbuldaydım sadece kadın doğum değil bir çok alanda muayene oldum sürekli endokrin beyin cerrahisi dahiliye göz doktoru kadın doğum derken çok bunaldım sıkıldım gerekli gereksiz testlerden. Ali Emre hoca gereksiz hiç birşey istemiyor ve insanı gereksiz tedirgin etmiyor sakinleştiriyor bu huyu çok hoşuma gitti bir de dediğim gibi doçent olması da güven verdi. Çevrem de gidenler de memnundu. Tavsiye de almıştım. Ben çalışmıyorum rapor konusunda yardımcı olur mu bilmiyorum ama bence olur ilk zamanlar bana soruyordu yardımcı olur diye düşünüyorum. Dediğim gibi doğum konusunda da bilmiyorum nasıl geçer nasıl olur haftaya gün alırız diye düşünüyorum. Çünkü benim haftam 35+4 az kaldı. Eğer en baştan beri burada olsaydım doğum paketi alırdım paket alınca fiyat artsa bile siz aldığınız fiyattan yararlanıyorsunuz ben başladığım da doğum 4000 falandı şimdi 5000 küsür olmuş baştan burda olsaydım paket alırdım kesinlikle 👍☺️ Zaten bu şehir de burdan daha iyi alternatif bir hastane de yok