momysss Kızlar ben gebze medara gittim dün numunelik hediyeler verdiler bi paket ıslak mendil 2 tane bez bebe yağı falan verdiler halbuki sadece kontrole gittim doğum bile değil😁
lunam momysss ben de geçen nst den çıkarken ordaki hemşire bi poşet verdi bana. Islak mendil, bi tane bez, süt poşeti, lansinohun kreminin numunesi filan var. Ama hastaneyle alakası yok gibi, hepsiburada poşetiydi, reklam almışlar resmen 🤣
Denizvegokyuzu momysss AA ne kadar güzel 34.haftadayim hiç böyle bişeye denk gelmedim bende bide özel gidiyoruz bı yığın para veriyoruz 👍🏻☺️
Bhesnn Ben yurtdışında doğum yaptım gün içinde bütün bez markaları uğrayıp bebek şampuanı kremi yağı kesesi bezi ıslak mendili ve ayıcık hediye vermişti hastahaneden çıkınca kendi aldığımız bezleri bi 10 gün kadar kullanmadık 😃
Ozlemayaydin Bende Trabzon da yasıyorum aslen rizeliyim kızlar Trabzon da en iyi hastanede iki kez doğum yaptım değil bez mama bile vermediler 😃🤣🤣yine aynı hastanede doğum yapacağım yine bana bakıyor masraf bez mama vs
3mlek2bebkannesi momysss onları hastane değil canım o markalar doktorlara eşantiyon veriyorlar hastalarına tavsiye etsinler diye